Στ. Θεοδωράκης κατά Λαζόπουλου: Δεν κάνει πια σάτιρα αλλά πολιτική προπαγάνδα

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Espresso ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος τάραξε τα νερά τόσο της πολιτικής όσο και της δημοσιογραφίας με την απόφασή του να ιδρύσει το Ποτάμι και να διεκδικήσει δεσπόζουσα θέση στην πολιτική σκηνή, αφήνει σοβαρές αιχμές κατά του Λάκη Λαζόπουλου.

«Δεν ήμουν καλός στα μαθηματικά γιατί είμαι δυσλεκτικός. Ακόμη και τώρα δεν μπορώ να κάνω πολλαπλασιασμό. Προσθέτω. Ούτε και μου άρεσε η Έκθεση γιατί ήμουν και είμαι ανορθόγραφος. Και γράφω πιο

εύκολα κεφαλαία παρά πεζά. Η Ιστορία μού άρεσε, η Γεωγραφία και η Χημεία κάποιες χρονιές. Έπαιζε μεγάλο ρόλο και ο δάσκαλος. Αν με ενέπνεε, τον παρακολουθούσα. Αλλιώτικα, χάζευα» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Θεοδωράκης.

«Είμαι φίλος του Κανάκη, του Καλαμούκη, του Μητσικώστα, του Βουλαρίνου, του Ζαχαριάδη, του Γιαννακίδη, του Περρή. Μερικοί δεν το ξέρουν ότι είναι φίλοι μου, αλλά είναι. Ο Λαζόπουλος δεν κάνει πια σάτιρα. Κάνει πολιτική προπαγάνδα και μάλλον χοντροκομμένη», σχολίασε για τον ηθοποιό που απέρριψε την πρόταση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για συμμετοχή στις ευρωεκλογές.

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

The post Στ. Θεοδωράκης κατά Λαζόπουλου: Δεν κάνει πια σάτιρα αλλά πολιτική προπαγάνδα appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα