Σπηλιωτόπουλος: Ναι στο τζαμί, όχι εκεί που θέλει ο Καμίνης (ΒΙΝΤΕΟ)

Τη δήλωση ότι «δεν χωράει τζαμί στο ιστορικό κέντρο» επανέλαβε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, σημειώνοντας ξανά ότι το δημοψήφισμα το οποίο έχει προτείνει θα αφορά το μέρος στο οποίο θα γίνει ο χώρος λατρείας των μουσουλμάνων.

«Ναι στο τζαμί, όχι εκεί που θέλει ο κ. Καμίνης να γίνει», είπε
συγκεκριμένα ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων

Ανέφερε δε ότι το τζαμί καλό είναι να κατασκευαστεί στα όρια του δήμου Αθηναίων και πως η πρόταση για την ακριβή τοποθεσία θα γίνει κατόπιν διαβούλευσης.

Παράλληλα, εξέφρασε την άποψή του για δημοψήφισμα στο θέμα της χωροθέτησης τεμένους στην Αθήνα, λέγοντας ότι είναι κατά της ανέγερσής του στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, «το οποίο είναι ήδη επιβαρυμένο».

Εξάλλου, ο κ. Σπηλιωτόπουλος επιτέθηκε σε όσους του επιτέθηκαν με αφορμή τη θέση του για το δημοψήφισμα, κατηγορώντας τους πως χάλκεψαν τις δηλώσεις του.

«Στα ατομικά δικαιώματα είμαι πολύ πιο προοδευτικός από όλους αυτούς που βγάζουν ανακοινώσεις», πρόσθεσε και τόνισε ότι στο παρελθόν απέδειξε ότι ήταν υπέρμαχος της θρησκευτικής ελευθερίας με τη θέση που είχε πάρει όσον αφορά την αναγραφή του θρησκεύματος στις ταυτότητες.

The post Σπηλιωτόπουλος: Ναι στο τζαμί, όχι εκεί που θέλει ο Καμίνης (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα