Εκτός κινδύνου η εννιάχρονη που τραυματίστηκε στο λούνα παρκ Ελληνικού

Ξέφυγε τον κίνδυνο η εννιάχρονη που τραυματίστηκε χθες στο λούνα παρκ στο Ελληνικό.

Ο διοικητής του Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας, Πάνος Ευσταθίου, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 δήλωσε πως «η μικρούλα είναι καλά», σημειώνοντας πως η κατάστασή της «ελεγχόμενη».

Σε ό,τι αφορά το 13χρονο αδερφό της μικρής, ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά το ατύχημα, ο κ. Ευσταθίου δήλωσε πως είχε υποστεί κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Σήμερα αναμένεται να απαγγελθούν κατηγορίες στους τρεις συλληφθέντες εργαζόμενους στο μοιραίο λούνα παρκ για

ανθρωποκτονία εξ αμελείας και της πρόκλησης βαρειών σωματικών βλαβών.

Το ιστορικό του τραγικού ατυχήματος

Το περιστατικό συνέβη χθες, Κυριακή στις 16:00 και σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, τα δύο αδέλφια έπαιζαν, μέσα σε μια φουσκωτή μπάλα με ήλιο, σε πισίνα του παιδικού πάρκου όταν ξαφνικά σηκώθηκε ισχυρός άνεμος και σήκωσε την μπάλα μεταφέροντας της τουλάχιστον 30 μέτρα μακριά μαζί με τα παιδιά τα οποία χτύπησαν σε άλλα αντικείμενα περιβάλλοντα χώρου.

Οι γονείς τους και οι άλλοι παρευρισκόμενοι προσπάθησαν να τα συνεφέρουν ενώ τελικά διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία.

Όπως έγινε γνωστό από το Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, το 13χρονο αγόρι όταν έφτασε στο νοσοκομείο ήταν αναίσθητο σε κωματώδη κατάσταση και οι γιατροί προσπαθούσαν επί 40 λεπτά να του κάνουν ανάνηψη χωρίς επιτυχία.

Διαβάστε επίσης: Τραγωδία σε λούνα παρκ: Σκοτώθηκε ένας 13χρονος, νοσηλεύεται η αδερφή του (ΒΙΝΤΕΟ)

The post Εκτός κινδύνου η εννιάχρονη που τραυματίστηκε στο λούνα παρκ Ελληνικού appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα