Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας

Κριός Η αλλαγή της διάθεσής σας σας δίνει το έναυσμα να ψαχτείτε σε καινούργιες και πιο πρωτότυπες κατευθύνσεις, κυρίως στον τομέα των αισθηματικών, προκειμένου να βρείτε αυτό που η προηγούμενη σχέση σας δεν μπορούσε να σας δώσει. Άνοδος στα οικονομικά σας που συνδυάζεται και με ευχάριστες μεταβολές των επαγγελματικών σας.

Διαβάστε τα ζώδια της ημέρας και μάθετε όλα όσα σας αφορούν

Ταύρος Μην επιμείνετε παραπάνω σε μία στρατηγική που μέχρι στιγμής δεν έχει αποφέρει τους αναμενόμενους καρπούς.

Αλλάξτε άμεσα σκεπτικό και κυνηγήστε την ανατροπή, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα. Προσοχή στις υποσχέσεις που δίνετε και λαμβάνετε. Καλύτερα να κρατήσετε μικρό καλάθι προς το παρόν και να κάνετε ένα βήμα τη φορά.

Δίδυμος Η πίεση που σας ασκείται από ένα αγαπημένο πρόσωπο, ίσως και να μην είναι όσο μάταιη πιστεύετε. Μήπως έχει έρθει η ώρα να σκεφτείτε την όλη κατάσταση από μία διαφορετική σκοπιά; Είναι καλό να παραδεχόμαστε πού και πού τα λάθη μας. Ο Άρης φέρνει συγκρούσεις στα επαγγελματικά, που όμως θα έχουν ευνοϊκή επίδραση σε σας και τα σχέδιά σας.

Καρκίνος Αποστασιοποιηθείτε από τους ανθρώπους που σας προκαλούν άγχος, εφόσον βλέπετε ότι η επίδρασή τους σας ζημιώνει σε πρακτικό επίπεδο. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας, προκειμένου να κάνετε ένα αντικειμενικό ξεκαθάρισμα στον κοινωνικό σας κύκλο. Θετικά τα πρώτα σημάδια μίας ερωτικής σχέσης που ξεκινήσατε δειλά. Σταματήστε να βλέπετε παντού εχθρούς.

Λέων Τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας είναι αρκετά ρευστά σ’ αυτή τη φάση, γι’ αυτό καλύτερα να αποφύγετε τις αποφασιστικές κινήσεις που ενδέχεται να σας εκθέσουν σε κινδύνους. Ο ασφαλής δρόμος είναι και σωστός δρόμος. Προσοχή στις επαφές με μέλη της οικογένειάς σας. Μία απλή κουβέντα μπορεί να φέρει κύμα παρεξηγήσεων.

Παρθένος Τα πάντα δείχνουν σήμερα ότι η πρόοδος που περιμένετε στα ερωτικά σας θα έρθει μόνο μέσα από τις προσωπικές σας προσπάθειες και όχι με τις πρωτοβουλίες άλλων. Βασιστείτε στις δυνάμεις σας και κάντε υπομονή. Οι τεχνικές λεπτομέρειες διαδραματίζουν ξεχωριστό ρόλο στη ζωή σας, γι’ αυτό φροντίστε να μην τις παραμελείτε.

Ζυγός Οι ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται τώρα στον επαγγελματικό τομέα, δεν είναι για να τις αφήσετε να περάσουν ανεκμετάλλευτες. Ασχοληθείτε πιο σοβαρά με ζητήματα καριέρας και εξετάστε προσεκτικά κάθε δυνατότητα. Σε καλή φάση οι φιλικές σας σχέσεις. Μη θυσιάσετε κάτι μακροχρόνιο στο βωμό της πρόσκαιρης ερωτικής απόλαυσης, γιατί θα το μετανιώσετε.

Σκορπιός Σήμερα οι αγγαρείες που αναγκάζεστε να κάνετε, είναι κάμποσες, αλλά το σίγουρο είναι πως δεν θα σας βλάψουν όσο νομίζετε. Μη σπεύσετε να επαναστατήσετε εναντίον προσώπων και καταστάσεων – η ηρεμία και η μετριοπάθειά σας θα σας σώσουν. Εξελίξεις φέρνει στα σεξουαλικά σας η Αφροδίτη. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο να δοκιμάσει και να πειραματιστεί.

Τοξότης Ένα σημαντικό πρόσωπο προσπαθεί να σας πλησιάσει, αλλά δεν του δίνετε χώρο να κάνει αυτό που πρέπει. Χαλαρώστε λιγάκι τις άμυνές σας και μην προσπαθείτε διαρκώς να ελέγχετε τα πάντα. Προσοχή στα οικονομικά σας, ειδικά αν βιώνετε δύσκολη περίοδο στη δουλειά. Από την εγκράτειά σας θα κριθούν πολλά στο εξής.

Αιγόκερως Σήμερα ενδέχεται να χρειαστείτε τη βοήθεια ενός εμπειρότερου προσώπου για να πάρετε μία σημαντική απόφαση. Παραμερίστε τον εγωισμό σας και αξιοποιήστε τη βοήθεια που σας δίνεται, χωρίς ενδοιασμούς και αμφιβολίες. Κάντε κάτι για την αταξία που επικρατεί στο σπίτι. Η οργάνωση θα σας σώσει από αρκετά ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα.

Υδροχόος Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αποδείξετε πως έχετε δίκιο και πως οι προβληματισμοί σας έχουν βάση, σε ένα πρόσωπο του οποίου η γνώμη μετράει πολύ. Μην παρασυρθείτε απ’ τον θυμό σας, εκφραστείτε διακριτικά και ήπια. Οι συγκρούσεις με τους Καρκίνους είναι αναμενόμενες, αλλά όχι απαραίτητα ολέθριες. Εκμεταλλευτείτε το επικοινωνιακό σας προβάδισμα.

Ιχθύς Ο Δίας στρέφει το ενδιαφέρον σας σε ένα πρόσωπο που γνωρίζετε καιρό, αλλά ποτέ δεν λάβατε σοβαρά υπόψη. Μήπως ήρθε η ώρα να αποβάλετε μερικά ερωτικά ταμπού και να δείτε τα αισθηματικά σας από άλλη οπτική; Δώστε ιδιαίτερη βάση στις συμβουλές των Τοξοτών, ειδικά των μεγαλύτερων από σας σε ηλικία.

Πηγή: www.lifo.gr

The post Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα