«Σπάνε» στα τρία οι συναντήσεις Αρνβανιτόπουλου με τους πρυτάνεις

Αναβολή της συνάντησης τους για την ερχόμενη εβδομάδα ζήτησαν οι πρυτάνεις των οκτώ Πανεπιστημίων, από τον υπουργό Παιδείας, Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο.

Σύμφωνα με τους πρυτάνεις η πρόσκληση έγινε τελευταία στιγμή και χωρίς προηγούμενη ενημέρωση στο προεδρείο της Συνόδου και όσοι είναι σε μακρινά μέρη δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε συνάντηση που είχε προγραμματιστεί για σήμερα.

Έτσι ορίστηκαν εκ νέου τρία διαφορετικά ραντεβού με τον υπουργό για σήμερα, αύριο και την Τετάρτη. Σήμερα ο κ. Αρβανιτόπουλος είδε τους πρυτάνεις του ΕΜΠ,

του Οικονομικού Πανεπιστημίου και της Πάτρας. Αύριο θα δει αυτούς του ΕΚΠΑ και των Ιωαννίνων και την Τετάρτη τους υπόλοιπους.

Ενώ σε καλό κλίμα και με ενθαρρυντική ανταπόκριση από τον υπουργό Παιδείας έγιναν οι σημερινές τρεις συναντήσεις με τους πρυτάνεις του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, του ΕΜΠ και του Πατρών.

Ο πρύτανης του ΕΜΠ κ. Σιμ;oπουλος τόνισε πως “συζητάμε για την επόμενη μερα.”

Ο πρύτανης Πανεπιστημίου Πατρών κ. Παναγιωτάκης σημείωσε πως “το δημόσιο πανεπιστήμιο πρέπει να στηριχθεί. Μετά τη διαθεσιμότητα οι δρόμοι για το πανεπιστήμιο ειναι δύο: ή θα λειτουργεί ή δε θα λειτουργεί. Το δημόσιο πανεπιστήμιο είναι υποχρεωμένο να τα βγάλει πέρα, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες».

Τέλος, ο πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Γάτσiος, εξήρε το εποικοδομητικό κλίμα στη συνάντηση και την αμοιβαία κατανόηση για την επόμενη μέρα.

The post «Σπάνε» στα τρία οι συναντήσεις Αρνβανιτόπουλου με τους πρυτάνεις appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα