Σήμερα η κλήρωση για τους 16 του Champions League-Πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού

Χωρίς άγχος, με στόχο να πετύχει ότι καλύτερο μπορεί, ο Ολυμπιακός θα μάθει σήμερα τον αντίπαλο του για τη νοκ άουτ φάση του Champion League.

Ο Ολυμπιακός έφτασε στο στόχο του, που ήταν η πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και δίχως άγχος πλέον περιμένει στις 13:00 (Novasports, Δημόσια

Τηλεόραση) την κλήρωση για τον πρώτο νοκ άουτ γύρο της μεγαλύτερης διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι ερυθρόλευκοι, θα τεθούν αντιμέτωποι με μία εκ των Μαν. Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν Μονάχου, Τσέλσι, Ντόρτουμντ, Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, ενώ δεν μπορούν να αναμετρηθούν με την Παρί Σεν Ζερμέν. Κατά συνέπεια, οι πρωταθλητές Ελλάδος θα ταξιδέψουν σίγουρα σε μία εκ των Αγγλία, Ισπανία και Γερμανία.

Να σημειώσουμε, πως η διαδικασία, που θα γίνει στη Νιόν της Ελβετίας, θα έχει δύο περιορισμούς, καθώς δεν μπορούν να διασταυρωθούν ομάδες από την ίδια χώρα ή τον ίδιο όμιλο( στη πρώτη φάση).

Αποτέλεσμα των περιορισμών, είναι ο Ολυμπιακός να έχει περισσότερες πιθανότητες μία εκ των Μαν Γιουνάιτεντ, Τσέλσι, Μπάγερν και Ντόρτμουντ ενώ λιγότερες έχει με Ατλέτικο ή Ρεάλ Μαδρίτης ή Μπαρτσελόνα.

Οι ομάδες που τερμάτισαν πρώτες στη φάση των ομίλων: Μαν. Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης, Παρί Σεν Ζερμέν, Μπάγερν Μονάχου, Τσέλσι, Ντόρτμουντ, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα.

Οι ομάδες που τερμάτισαν δεύτερες στη φάση των ομίλων: Λεβερκούζεν, Γαλατάσαραϊ, Ολυμπιακός, Μάντσεστερ Σίτι, Σάλκε, Άρσεναλ, Ζενίτ, Μίλαν.

The post Σήμερα η κλήρωση για τους 16 του Champions League-Πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα