Σε… δημοτικό κάμπινγκ το ιδρυτικό συνέδριο του «Ποταμιού»

Έναν εναλλακτικό και αντισυμβατικό χώρο επέλεξε για την διεξαγωγή του ιδρυτικού του συνεδρίου « Το Ποτάμι», καθώς δεν πρόκειται για κάποια μεγάλη αίθουσα συνεδριακού χώρου ή κάποιου ξενοδοχειακού συγκροτήματος ως ύθισται, αλλά για ένα δημοτικό κάμπινγκ!

Το συγκεκριμένο κάμπινγκ που επέλεξε ο Σταύρος Θεοδωράκης μάλιστα δεν βρίσκεται κοντά στις «ανέσεις» της Αθήνας, αλλά ούτε και κάποιας άλλης ελληνικής πόλης, αντιθέτως θα λέγαμε

ότι ταιριάζει ταιριάζει σε αυτό που λέμε «στη μέση του πελάγους», διότι πρόκειται για τη Σαμοθράκη, το νησί των Μεγάλων Θεών της ελληνικής αρχαιότητας, των Καβείριων Μυστηρίων, με τις εντυπωσιακές βάθρες και το επιβλητικό Φεγγάρι να δεσπόζει στο τοπίο.

Οι σύνεδροι του κόμματος θα φιλοξενηθούν στο Δημοτικό Κάμπινγκ «Ελεύθερης Διαβίωσης», που βρίσκεται πολύ κοντά στα αξιοθέατα του νησιού, που φημίζεται, εκτός από την αρχαία ιστορία του, κυρίως ως τόπος εναλλακτικών διακοπών, με πλήθος δραστηριοτήτων στη φύση.

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου έχει προγραμματιστεί να γίνει το συνέδριο του Ποταμιού, όταν ο καιρός, εκτός από τον πολιτικό διάλογο και τις ζυμώσεις για το νέο κόμμα, θα ευνοεί και την απόδραση στη φύση και το σίγουρο είναι ότι σύνεδροι δεν θα χρειαστεί να φορέσουν κουστούμια, ούτε να έχουν αρκετά πράγματα μαζί τους, παρά μόνο όσα χωράει…. το σακίδιο τους.

The post Σε… δημοτικό κάμπινγκ το ιδρυτικό συνέδριο του «Ποταμιού» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα