Σάλος με γνωστό γιατρό: Αλλού τρώει, αλλού πίνει, αλλού πάει και το… δίνει

Υπηρετεί πιστά την ιατρική αλλά εξίσου πιστά υπηρετεί χρόνια τώρα το γυναικείο φύλο και ιδιαίτερα αυτό που προέρχεται από τις πρώην χώρες του υπαρκτού σοσιαλισμού. Το τελευταίο διάστημα μάλιστα φερόταν να έχει βρει τη γαλήνη στην αγκαλιά νεαρής πανέμορφης ξανθιάς την οποία είχε στα όπα – όπα και δεν ήταν διόλου φειδωλός στις δαπάνες και «χορηγίες» για την κάλυψη τόσο των προσωπικών της αναγκών ,όσο και της διασκέδασής της.

Μάλιστα αυτοί που τον γνωρίζουν καλά κυκλοφορούσαν την είδηση, πως μετά από χρόνια τη δάγκωσε τη λαμαρίνα, κάνοντας αναφορές και στον βαθμό ευτυχίας που ζούσε! Ξαφνικά όμως η μικρή ξανθούλα θεά του, άρχισε να κάνει κόλπα και μάλιστα να αναζητεί τρόπους για να ‘χει δικά της έσοδα, με αποτέλεσμα να πιάσει δουλειά σε επιχείρηση ιδιοκτησίας πολύ γνωστού πατρινού.

Ως που κάποια στιγμή το «παραμύθι» έσκασε, καθώς με τα πολλά αποκαλύφθηκε πως η δήθεν εργασία για την εξασφάλιση των προς το ζην, δεν ήταν παρά προπέτασμα καπνού, αφού ο ιδιοκτήτης δεν ήταν τίποτα λιγότερο ή περισσότερο από …νέος χορηγός στις αγκάλες του ομολογουμένως αξιολάτρευτου θηλυκού.

Dete.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα