Διαβάστε τα ζώδια της Δευτέρας

Κριός Η πνευματικότητα και οι φιλοσοφικές αναζητήσεις έχουν μεγάλη σημασία για σας τώρα, και καλό θα είναι να αφεθείτε σ’ αυτές, όποιο κι αν είναι το κόστος στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Καιρός να ενδιαφερθείτε λίγο παραπάνω για τις προσωπικές σας ανάγκες. Εξετάστε με πονηριά ένα ερωτικό δίλημμα που σας τίθεται. Δεν είναι όλα μαύρα ή άσπρα.

Ταύρος Αποδεσμευτείτε άμεσα από σχέσεις και δεσμούς που έχουν πάψει προ πολλού να σας εξυπηρετούν. Ο Δίας

ευνοεί τις τολμηρές κινήσεις σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων, και σας δίνει το τσαγανό που σας έλειπε στο πεδίο των ατομικών σας διεκδικήσεων. Σταθερότητα επιτέλους στα οικονομικά σας, που όμως δεν πρέπει να θεωρηθεί καθόλου δεδομένη.

Δίδυμος Η εποχή δεν θα μπορούσε να είναι καταλληλότερη για μια νέα αρχή στα ερωτικά σας. Η Αφροδίτη επουλώνει σχεδόν ολοκληρωτικά μια πρόσφατη πληγή, δίνοντάς σας κίνητρο να κυνηγήσετε κάτι πολύ ανώτερο. Μην υποτιμάτε τις δυνάμεις σας. Προσοχή στις off the record συζητήσεις που λαμβάνουν χώρα στη δουλειά. Μπορείτε να αντλήσετε σημαντικές πληροφορίες από ανεπίσημες δηλώσεις.

Καρκίνος Μη βιάζεστε να ερμηνεύσετε τις προθέσεις ενός ατόμου, που δεν έχει ξεκαθαρίσει πλήρως τη στάση του απέναντί σας. Κάντε υπομονή, και η έκβαση του ερωτικού παιχνιδιού θα σας εκπλήξει σίγουρα. Αποφύγετε τις μακροσκελείς συζητήσεις με Σκορπιούς και Αιγόκερους. Η χημεία σας δεν είναι ιδιαίτερα αποδοτική, και μάλλον θα οδηγήσει σε εκρήξεις.

Λέων Δεν είναι κακό να ζητήσετε τη βοήθεια ενός εμπειρότερου από σας προσώπου, για να αντιμετωπίσετε μια πρόκληση εντελώς πρωτόγνωρη για τα δεδομένα σας. Η έλλειψη γνώσης δεν σας καθιστά ανίκανους, Λέοντες, όποιο θέμα κι αν αφορά. Πρόοδος στα ερωτικά σας, σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για τις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

Παρθένος Τα οικογενειακά δράματα δεν είναι ποτέ ευχάριστα, αλλά μερικές φορές είναι αναπόφευκτα, Παρθένοι. Διαχειριστείτε εγκαίρως την κρίση που αρχίζει να διαφαίνεται στον ορίζοντα, και θα γλιτώσετε αρκετό κόπο στο μέλλον. Ένα κοντινό σας πρόσωπο χρειάζεται γερό ταρακούνημα για να έρθει στα συγκαλά του. Δώστε το, χωρίς ενδοιασμούς, ακόμη κι αν το φοβάστε λίγο.

Ζυγός Καλές είναι οι επιδράσεις φίλων και γνωστών, Ζυγοί, αλλά δε χρειάζεστε την άδεια κανενός για να κάνετε αυτό που πραγματικά θέλετε στη ζωή σας. Ο Άρης σας βοηθάει να διαχωρίσετε τη συμπαράσταση των άλλων από τον παρεμβατισμό τους. Αμφιλεγόμενες οι εξελίξεις των επαγγελματικών σας. Φροντίστε να δώσετε το στίγμα σας σε ό, τι κι αν κάνετε.

Σκορπιός Ένα πρόσωπο του στενού σας κύκλου χρειάζεται τη βοήθειά σας, και θα είναι καλύτερα για όλους να του τη δώσετε προτού τη ζητήσει. Μόνο εσείς μπορείτε να λύσετε ένα πρόβλημα πριν πάρει μεγάλες διαστάσεις. Φερθείτε πειθαρχημένα σε ό, τι αφορά τα ερωτικά σας. Είναι σημαντικό να κάνετε καλή εντύπωση στο πρόσωπο που αρχίζει τώρα να σας πολιορκεί.

Τοξότης Οι κόποι του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο και αποδεικνύονται ιδιαίτερα χρήσιμοι για το παρόν και το μέλλον σας. Επιτέλους, όσα θυσιάσατε σε προσωπικό επίπεδο αρχίζουν να αποδίδουν καρπούς, κυρίως στον τομέα των επαγγελματικών σας. Δώστε σε εκείνον που προκαλεί το ερωτικό σας ενδιαφέρον, το κατάλληλο ερέθισμα για να σας διεκδικήσει με τον τρόπο του.

Αιγόκερως Ο Ερμής επαναφέρει στην επικαιρότητα μια άλυτη ερωτική σας εκκρεμότητα, αλλά αυτή τη φορά θα πρέπει να την αντιμετωπίσετε με σοβαρότητα, προκειμένου να σταματήσει να σας ταλανίζει. Δεν έχει σημασία αν και κατά πόσο ενδιαφέρεστε για το πρόσωπο που εμπλέκεται σ’ αυτή. Δώστε περισσότερη προσοχή στα υπονοούμενα, απ’ όποιον κι αν πηγάζουν.

Υδροχόος Το τοπίο των ερωτικών σας ξεκαθαρίζει, μετά από ένα μεγάλο διάστημα ασάφειας. Ξέρετε καλά τι συμβαίνει τώρα, η διαίσθησή σας εξαλείφει κάθε σύννεφο από τις σχέσεις σας, και ανεξάρτητα από το αν η πραγματικότητα σας ικανοποιεί ή όχι, οφείλετε να τη δεχτείτε ως έχει, και να πάτε παρακάτω. Μην πάρετε τις μετρητοίς τα λόγια των προϊσταμένων σας, σήμερα, Πολλά πράγματα λέγονται απλώς για να λεχθούν.

Ιχθύς Ιχθείς, είτε σας αρέσει είτε όχι, τα λόγια και τα κουτσομπολιά των τρίτων ασκούν μεγάλη επίδραση στα τεκταινόμενα της ζωής σας, γι’ αυτό και τώρα, περισσότερο από ποτέ, πρέπει να θωρακίσετε την ερωτική σας σχέση, ειδικά αν είναι αποκλειστική. Ο Πλούτωνας αναπτερώνει τα οικονομικά σας με τρόπο που ίσως σας φανεί πρωτότυπος.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα