Σακελλαρίδης: Ο Καμίνης είναι λίγος για τον Δήμο Αθηναίων

Σκληρή κριτική εξαπέλυσε ο υποψήφιος για τον Δήμο Αθηναίων του ΣΥΡΙΖΑ Γαβριήλ Σακελλαρίδης μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή.

Ο κ. Σακελλαρίδης μιλώντας στο mega τόνισε ότι δεν μπορεί να αποσυνδεθούν τα αποτελέσματα των πολιτικών του Μνημονίου με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Αθήνα,

χαρακτηρίζοντας μάλιστα «λίγο» τον Γιώργο Καμίνη, ο οποίος αποδέχτηκε παθητικά σειρά κυβερνητικών πολιτικών όπως είναι η κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας.

Παράλληλα ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι τα προβλήματα στην καθημερινότητα των πολιτών είναι πολλά, δίνοντας έμφαση στα πεζοδρόμια, τα οποία είναι κατειλημμένα είτε από οχήματα ή τραπεζοκαθίσματα, και το παραεμπόριο, το οποίο πρέπει να χτυπηθεί αποτελεσματικά μέσω της εξάρθρωσης των οργανωμένων κυκλωμάτων και των διασυνδέσεών του στις πύλες εισόδου της χώρας (τελωνεία). Δεν δίστασε ακόμη να παραδεχτεί πως τάσσεται υπέρ της δημιουργίας οργανωμένων πολυεθνικών αγορών, όπου μετανάστες και άλλοι μικροπωλητές θα μπορούν να πωλούν την πραμάτεια τους, χωρίς να πέφτουν θύματα εκμετάλλευσης από τα κυκλώματα..

«Δεν πρέπει να έχουμε χαμηλές προσδοκίες από τον Δήμο Αθηναίων, ούτε να συμβιβαζόμαστε, ούτε να αντιμετωπίζουμε με παθητικότητα τις καταστάσεις» συμπλήρωσε και ξεκαθάρισε πως θα ορθώσει το ανάστημά του απέναντι στον Υπουργό Εσωτερικών σε ενδεχόμενες νέες διεκδικήσεις. Παράλληλα δεν δίστασε να κατηγορήσει το Γιώργο Καμίνη για το «ελλιπές κοινωνικό του έργο εν μέσω της κρίσης και των τεράστιων αναγκών που έχουν δημιουργηθεί».

Σε ό, τι αφορά στον πρώην δήμαρχο Αθηναίων, Ν. Κακλαμάνη, σημείωσε ότι η δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ ήταν η μόνη που του έκανε αντιπολίτευση και του ασκούσε κριτική, με αποτέλεσμα να συμβάλει αποφασιστικά ώστε «ο κ. Κακλαμάνης να μην κατέβει εκ νέου δήμαρχος». «Οι δημότες κατάλαβαν ότι επί Κακλαμάνη ο δήμος έπιασε τα όριά του» είπε και αναφέρθηκε σε σπατάλες όσον αφορά στην υπόθεση του πάρκου της οδού Πάτμου και στο ζήτημα του γηπέδου του Παναθηναϊκού. Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης εξέφρασε την εκτίμηση πως θα βρίσκεται στον δεύτερο γύρο, ευρισκόμενος στην πρώτη θέση των προτιμήσεων των δημοτών.

The post Σακελλαρίδης: Ο Καμίνης είναι λίγος για τον Δήμο Αθηναίων appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα