Η zara ανοιγει online καταστημα στην ελλαδα

10:16 5/3/2014 - Πηγή: Fimotro
Στις 5 Μαρτίου θα αρχίσει να υποδέχεται τους πελάτες του στην Ελλάδα το online κατάστημα Zara. Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, η ιστοσελίδα Zara, www.zara.com/gr, θα...
προσφέρει στους online αγοραστές την πλήρη γκάμα εμπορευμάτων για γυναίκες, άντρες
και παιδιά, η οποία υπάρχει και στα εμπορικά καταστήματα.
Σημειώνεται πως τα προϊόντα που πωλούνται online έχουν τις ίδιες τιμές με αυτά που βρίσκονται στα καταστήματα Zara ενώ οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν είτε την παράδοση κατ΄ οίκον είτε την αποστολή των αγορών τους στο κατάστημα της επιλογής τους, απ΄ όπου και θα τα παραλάβουν.
Οι χρήστες του www.zara.com/gr στην Ελλάδα μπορούν επίσης να καλέσουν μια γραμμή εξυπηρέτησης πελατών χωρίς χρέωση ή να επικοινωνήσουν με ένα ειδικό γραφείο εξυπηρέτησης πελατών για να λύσουν τυχόν απορίες ή ζητήματα που αφορούν στις αγορές τους.
Επιλογές παράδοσης
Οι τιμές των ενδυμάτων online είναι ακριβώς οι ίδιες με αυτές των καταστημάτων και οι παραγγελίες θα συσκευάζονται σε ειδικά σχεδιασμένα, φιλικά προς το περιβάλλον πακέτα τα οποία διατηρούν τις αγορές σε άριστη κατάσταση μέχρι την παράδοσή τους.
Η παράδοση θα γίνεται δωρεάν αν ο πελάτης επιλέξει να παραλάβει τις αγορές του σε κάποιο κατάστημα Zara, πράγμα που θα πάρει 4 ως 6 εργάσιμες μέρες. Υπάρχουν επίσης άλλοι δύο τρόποι παραλαβής:
- Απλή (3,95 EUR): 3-5 εργάσιμες μέρες
- Επείγουσα (9,95 EUR): 2-3 εργάσιμες μέρες
Σε περίπτωση αποστολής στα νησιά, οι χρόνοι αποστολής αυξάνονται κατά 1-2 εργάσιμες μέρες. Οι πληρωμές μπορούν να πραγματοποιούνται με τα συνήθη μέσα ηλεκτρονικής πληρωμής, όπως το Pay Pal ή τις πιστωτικές κάρτες, που περιλαμβάνουν Visa, MasterCard και American Express.
Αλλαγές και επιστροφές
Η πολιτική αλλαγών και επιστροφών είναι ακριβώς η ίδια με αυτήν που ισχύει και στα καταστήματα: για ένα μήνα, τα προϊόντα που ο πελάτης δεν επιθυμεί να κρατήσει μπορούν να παραδίδονται από το σπίτι ή να επιστρέφονται δωρεάν στα καταστήματα Zara. Η εταιρεία έχει προσλάβει έναν διαχειριστή διακίνησης εμπορευμάτων με εξακριβωμένα εξαιρετικές επιδόσεις στην διανομή προϊόντων σε όλη τη χώρα.
Εφαρμογές
Η εταιρεία έχει δημιουργήσει συγκεκριμένες εφαρμογές για όλα τα λειτουργικά συστήματα (iOS, Android, Windows, Windows Phone και Blackberry 10). Επίσης, οι εφαρμογές επιτρέπουν στο χρήστη να σαρώσει το barcode κάποιου προϊόντος Zara στα καταστήματα της αλυσίδας και να πληροφορηθεί αν είναι διαθέσιμο online.
Keywords
Τυχαία Θέματα