Ρουμανία: Ντύθηκαν ξωτικά για μια θέση στο βιβλίο Γκίνες!

Νέο ρεκόρ Γκίνες στη… «συγκέντρωση ξωτικών του Άι Βασίλη»

Ούτε ένας, ούτε δύο, ούτε εκατό αλλά… 1703 Ρουμάνοι αποφάσισαν να ντυθούν… ξωτικά, ούτως ώστε να «καπαρώσουν» μια θέση στο βιβλίο Γκίνες, σημειώνοντας ένα ακόμα ρεκόρ! Πράγματι, υπάρχει κατηγορία «Συγκέντρωση ξωτικών του Άγιου Βασίλη», και οι κάτοικοι της πόλης Ιάσιο κατόρθωσαν να καταρρίψουν το προηγούμενο ρεκόρ!

Αξίζει να αναφέρουμε πως ανάμεσά τους, υπήρχε και ένα… «ξωτικό» – βρέφος, ηλικίας τεσσάρων μηνών! Το αμέσως προηγούμενο ρεκόρ είχε η πόλη Άμανφορντ στη Βρετανία όπου στις 17 Νοεμβρίου του

2012 είχαν συγκεντρωθεί συνολικά 763 ξωτικά.

Η εκδήλωση στη ρουμανική πόλη, είχε διοργανωθεί από τον δήμο της πόλης, το εμπορικό κέντρο Palas, το Γυμνάσιο «Ντιμίτριε Καντεμίρ», η Επιθεώρηση Σχολείων της επαρχίας Ιασίου και η σχολή χορού «Energy Dance Club». Το παγκόσμιο ρεκόρ επικυρώθηκε από την Κλερ Μπουργκές, εκπρόσωπο της Guinness World Records, η οποία παραχώρησε στο Ιάσιο το νέο τίτλο που θα του φέρει διεθνή αναγνώριση.

Οι περισσότεροι συμμετέχοντες ήταν μαθητές ηλικίας 11 έως 18 ετών από 26 τάξεις του Γυμνασίου «Ντιμίτριε Καντεμίρ», οι οποίοι προετοιμάστηκαν για τη χορευτική παράσταση για περισσότερες από 180 ώρες σε διάστημα έξι εβδομάδων. Τα κοστούμια των ξωτικών φτιάχτηκαν σε τρεις μήνες και χρειάστηκαν περισσότερα από τρία χιλιόμετρα υφάσματος.

The post Ρουμανία: Ντύθηκαν ξωτικά για μια θέση στο βιβλίο Γκίνες! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα