Ραγκούσης: Το τέρας του αντιμνημονιακού λαϊκισμού της μεταπολίτευσης μας χρεοκόπησε

Νέα παρέμβαση του πρώην υπουργού για τη χρεοκοπία

Σε μια παρέμβαση προχώρησε ο πρώην υπουργός Γιάννης Ραγκούσης αναφερόμενος στη χρεοκοπία της Ελλάδας λέγοντας χαρακτηριστικά «Τον Μάιο του 2010, η τότε αντιπολίτευση εν μέσω χρεοκοπίας ουσιαστικά ανέλαβε

την ιστορική ευθύνη και δήλωσε στον ελληνικό λαό το “εναλλακτικές υπάρχουν “».

Το κείμενο του πρώην υπουργού συντάχθηκε με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του Κ. Παπαιωάννου «Τα καθαρά χέρια της Χρυσής Αυγής» που θα γίνει την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου στις 20.00 στη Στοά Του Βιβλίου.

Απόσπασμα από το κείμενο του κ. Ραγκούση:

«Η κατ ουσίαν χρεοκοπία της Ελλάδας που εξελίχθηκε σταδιακά στις δεκαετίες της μεταπολίτευσης, με αποκορύφωμα την πενταετία 2004-2009, δεν έφερε στη ζωή των ελλήνων μόνον το μνημόνιο που επιδείνωσε δραματικά το επίπεδο διαβίωσής τους.
Έφερε και το όχι του μεγαλύτερου μέρους της αντιπολίτευσης στον μηχανισμό στήριξης και στο μνημόνιο.
Τον Μάιο του 2010, η τότε αντιπολίτευση εν μέσω χρεοκοπίας- άρα χωρίς κανένα ελαφρυντικό που μπορεί να αναγνωρίσει κανείς στις εκάστοτε πριν το 2010 “εύκολες ” απόψεις- ουσιαστικά ανέλαβε την ιστορική ευθύνη και δήλωσε στον ελληνικό λαό το “εναλλακτικές υπάρχουν “υπονοώντας ταυτόχρονα ότι «κάποιοι», δηλαδή η κυβέρνηση δεν ήθελαν να τις εφαρμόσουν.
Έτσι γεννήθηκε το αδηφάγο τέρας του αντιμνημονιακού λαϊκισμού γνήσιο τέκνο του λαϊκισμού της μεταπολίτευσης που μας χρεοκόπησε .

Ψέματα, μισές αλήθειες , αυταπάτες , ψευδαισθήσεις, υποκρισία καθώς και εναλλακτικές που δήθεν υπήρχαν αποτελούν το μενού που τρέφει αυτό το τέρας.
Ένα τέρας που όταν θα πάψει να βρίσκει την τροφή του, τελικά θα στραφεί εναντίον αυτών που το έφεραν στη ζωή και μάλιστα με πολύ σκληρό τρόπο».

The post Ραγκούσης: Το τέρας του αντιμνημονιακού λαϊκισμού της μεταπολίτευσης μας χρεοκόπησε appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα