Το «Αποτύπωμα» ευαισθησίας του Χρήστου Παναγιωτόπουλου (αποκλειστικές ΦΩΤΟ)

Παρών και ο Α. Σαμαράς στην παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του διευθυντή ειδήσεων του Mega

Το «παρών» στην παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του MEGA Channel, Χρήστου Παναγιωτόπουλου, έδωσε σήμερα το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος είχε ένα ολιγόλεπτο τετ α τετ με τον δημοσιογράφο αλλά

και με τον ποιητή Μάνο Ελευθερίου. Το βιβλίο του κ. Παναγιωτόπουλου, φέρει τον τίτλο «Αποτύπωμα» και κυκλοφόρησε στις αρχές του μήνα από τις εκδόσεις Λιβάνη.

Στην εκδήλωση, η οποία έλαβε χώρα στο cafe του μουσείου της Ακρόπολης, παρευρέθηκε πληθώρα ανθρώπων των τεχνών και των γραμμάτων, της πολιτικής καθώς επίσης και σωρεία διοικητικών στελεχών και δημοσιογράφων από το MEGA τους οποίους και χαιρέτησε έναν προς έναν κατά το τέλος αυτής ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος, δεχόμενος τα συγχαρητήριά τους. Μεταξύ άλλων, στον χώρο βρέθηκαν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Μίμης Ανδρουλάκης, ο Κώστας Λαλιώτης, ο Γιώργος και η εορτάζουσα Άννα Νταλάρα, ο Νίκος Χατζηνικολάου και άλλοι.

Την ποιητική συλλογή του κ. Παναγιωτόπουλου, προσφώνησαν ο ποιητής και πεζογράφος Μάνος Ελευθερίου και οι δημοσιογράφοι Παύλος Τσίμας, Μπάμπης Παπαδημητρίου και η Έλενα Ακρίτα. Ο Παύλος Τσίμας μάλιστα, ήταν και ο συντονιστής της παρουσίασης.

Στην αρχή της παρουσίασης, τον λόγο πήρε και ο επικεφαλής του ομίλου Λιβάνη, Ηλίας Λιβάνης, που εξέδωσε την ποιητική συλλογή, ο οποίος αναφέρθηκε στην αγαστή συνεργασία με τον δημοσιογράφο ευχόμενος τα καλύτερα σε αυτόν και στη συλλογή του.

The post Το «Αποτύπωμα» ευαισθησίας του Χρήστου Παναγιωτόπουλου (αποκλειστικές ΦΩΤΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα