Ρ.Δούρου: Έχω κάνει σύμφωνο συμβίωσης (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια προσωπική της απόφαση δημοσιοποίησε υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου, αποκαλύπτοντας ότι έχει κάνει σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό της. Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή η κ. Δούρου τόνισε: «Πας στο συμβολαιογράφο και είναι το πιο απλό πράγμα που μπορείς να κάνεις. Είναι πολύ απλή σαν διαδικασία. Δεν έχει τίποτα από όλα αυτά που μπορεί να σε έχουν μεγαλώσει μικρή. Δεν είναι η μέρα σου. Δεν πρέπει να είναι όλα άψογα. Δεν χρειάζεται να πληρώσεις το ίδιο μακιγιάζ τρεις φορές πάνω και το ίδιο χτένισμα

τέσσερις φορές πάνω».

Η ίδια ρωτήθηκε πως φαντάζεται τη μητρότητα ως μάχιμη πολιτικός, και ξεκαθάρισε: «Σε αυτό θα μου ασκηθεί κριτική από τις φεμινιστικές ομάδες. Σαν να λέω ότι πρέπει να ασχοληθείς ή με την πολιτική ή να κάτσεις σπίτι σου. Δε λέω αυτό. Αλλά λέω ότι είναι τόσο κρίσιμες οι στιγμές και δεν θέλω να μπλέξω τις προτεραιότητες. Θα πάει λίγο μετά. Είναι πολύ σπουδαίο να κάνεις παιδιά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το να μην κάνεις παιδιά δεν είναι σπουδαίο. Και δεν το λέω για να καθησυχάσω όσες κοπέλες έχουν ένα πρόβλημα υγείας ή δεν αισθάνονται ασφάλεια με το σύντροφό τους, απλά πολλά ζευγάρια αναβάλουν την γέννηση ενός παιδιού λόγω της οικονομικής κρίσης».

Η Ρένα Δούρου αναφέρθηκε όμως και στο περιστατικό που συνέβη στον τηλεοπτικό αέρα του ANT1, με τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη. «Η μητέρα μου ήταν από τους ελάχιστους ανθρώπους, επειδή ξέρει το παιδί της, που δεν ξαφνιάστηκε με την αντίδρασή μου. Το πρώτο πράγμα που έκανα όταν συνέβη επειδή ήταν προεκλογική περίοδος ήταν να ζητήσω να αναβληθούν όλες οι επόμενες τηλεοπτικές παρουσιάσεις, επειδή δεν ήθελα να συζητάμε γύρω από αυτό. Για δύο λόγους. Σιχαίνομαι τη θυματοποίηση. Ότι εγώ είμαι το θύμα. Και δεύτερον πως όσο περισσότερο μιλάς για αυτόν τον άνθρωπο, τον αξιώνεις. Του δίνεις αξία. Ευτυχώς είχα εκλεγεί, οπότε δεν μπορούσαν να υφίστανται τα κακεντρεχή σχόλια ότι αυτό με έκανε γνωστή. Αν μου πεις κάτι που με χαρακτηρίζει είναι η ψυχραιμία. Είμαι πολύ ψύχραιμη. Και το θεωρώ μεγάλη δύναμη στην πολιτική. Με ενοχλεί να έχω κάνει τόσα πράγματα στη ζωή μου και να με θυμούνται γύρω από αυτό», τόνισε.

«Δεν έπαθα κάτι. Δεν ήταν σοκαριστικό. Με σόκαρε η υποκρισία του κόσμου. Που νόμιζε ότι πωπω τι κακό που συνέβη. Υπήρχε αυτή η υποκρισία. Ξέρεις πόσοι συνάδελφοί σου δημοσιογράφοι ενοχλήθηκαν που εγώ ακύρωσα τις εκπομπές ή που πήγαινα μετά από δέκα μέρες και τους έλεγα “προσέχτε, αν με ρωτήσετε αυτό, τελείωσε. Δε θα πουμε για τα άλλα;” Κι επίσης με ενοχλέι να έχω κάνει τόσα πράγματα στη ζωή μου και να σε θυμούνται γύρω από αυτό», είπε η Ρένα Δούρου στη συνέντευξή της στον ΣΚΑΪ.

The post Ρ.Δούρου: Έχω κάνει σύμφωνο συμβίωσης (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα