Έγκλειστα στελέχη της ΧΑ έτοιμα για… μεγάλες αποκαλύψεις

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, ο οποίος ανεξαρτητοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες, καταγγέλλοντας την εγκληματική δράση της οργάνωσης, φαίνεται να ξεκινά έναν νέο κύκλο αποκαλύψεων και από άλλα στελέχη του κόμματος.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πρώην στελέχη του ακραίου χώρου, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της εφημερίδας «Έθνος», ετοιμάζονται να ανοίξουν στόματα, ακόμα και έγκλειστων από την ηγετική ομάδα του κόμματος,

οι οποίοι θα προσπαθήσουν να σώσουν τον εαυτό τους , πριν την ώρα της κρίσης από την ελληνική Δικαιοσύνη.

Οι ίδιες πηγές, σύμφωνα με το δημοσίευμα, επισημαίνουν, ότι για τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί, έχουν μιλήσει αρκετά στελέχη της ΧΑ και κάνουν λόγο για ονόματα-έκπληξη, ενώ υπενθυμίζουν πως τα στελέχη της ηγεσίας, τα οποία βρίσκονται εντός και εκτός Κορυδαλλού είναι επιρρεπή στο να «δίνουν» πρώην συντρόφους τους στην Ασφάλεια, με σκοπό να εμφανιστούν συνεργάσιμα με τις αστυνομικές αρχές.

Σημειώνουν δε, το παράδειγμα του Νίκου Μιχαλολιάκου, ο οποίος, σύμφωνα με δημοσιεύματα εκείνης της περιόδου, μίλησε στην Ασφάλεια για όλους τους συνεργάτες του στη βομβιστική ενέργεια του 1977, στον κινηματογράφο ΡΕΞ, όταν συνελήφθη από την αστυνομία, προκειμένου να μειωθεί η ποινή του.

Επισημαίνεται, τέλος, ότι η αποχώρηση του βουλευτή Λάρισας από τη Χρυσή Αυγή έρχεται σε μια στιγμή που η Βουλή αποφασίζει την άρση της ασυλίας των βουλευτών του κόμματος και ενώ αύριο συζητείται στην Επιτροπή Δεοντολογίας το θέμα της άρσης ασυλίας και των υπολοίπων βουλευτών του κόμματος, ενώ έχει κληθεί –αυτό έγινε πριν από την ανεξαρτητοποίηση- και ο Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος.

Παράλληλα αποκαλυπτικές δηλώσεις, για αποχώρηση άλλων δυο βουλευτών της Χρυσής Αυγής, έκανε ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Μαρκόπουλος μέσα από πρωινή εκπομπή. Ο βουλευτής μιλώντας στον ΑΝΤ1 δήλωσε ότι «υπάρχουν άλλοι δύο βουλευτές της Χρυσής Αυγής» που ετοιμάζονται να αποστασιοποιηθούν από το κόμμα λόγω της εγκληματικής του δράσης. «Συζητάμε στη βουλή, είναι έτοιμοι, ξέρω ποιοι είναι» ανέφερε χαρακτηριστικά.

The post Έγκλειστα στελέχη της ΧΑ έτοιμα για… μεγάλες αποκαλύψεις appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα