Συνεχίζονται οι βουλευτικές προκλήσεις – 32 βουλευτές την βγάζουν τζάμπα με τα διόδια!

Να δούμε τι άλλο θα πάρουν οι βουλευτές!

Τριανταδύο βουλευτές αιτούνται να τους πληρώνει η Βουλή τα διόδια στο δρόμο προς τις περιφέρειές τους…

Πάνω στο…μότο που πλάσαραν κάποιοι «γαλάζιοι» βουλευτές του «δεν βγαίνω» με τα 6.000 ευρώ το μήνα όπως έλεγε ο Δάνης Τζαμζής ή ότι «είναι τεράστια τα έξοδα όταν έχω να πάω σε δύο γάμους και δύο κηδείες κάθε Σαββατοκύριακο» όπως έλεγε ο Γ. Καλαντζής, η Βουλή…ενέδωσε να πληρώνει ακόμα και τα διόδια

σε εκείνους τους βουλευτές που αποποιούνται τα δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια (τέσσερα μετ΄επιστροφής το μήνα) προκειμένου να πάνε στις περιφέρειές τους.

Μετά λοιπόν τα γραφεία, τα έξοδα κίνησης, τα αυτοκίνητα, τα ταχυδρομικά τέλη, τα κινητά, τα ξενοδοχεία, τους αστυνομικούς, τους επιστημονικούς συνεργάτες και τα αεροπορικά εισιτήρια, σειρά έχουν τώρα τα διόδια…

Η Βουλή μόλις ανακοινώθηκε το μέτρο, το ‘ριξε στο ότι τελικώς θα γίνει οικονομία, αφού και ένας βουλευτής να παραιτηθεί από τα αεροπορικά του εισιτήρια και επιλέξει το… δρόμο των διοδίων, καλύπτεται το κόστος των διοδίων για πολλούς βουλευτές.

Όμως, όπως ήταν φυσικό, αυτοί που παραιτήθηκαν από τη χρήση των αεροπορικών εισιτηρίων ήταν εκείνοι που δεν τα χρησιμοποιούσαν ποτέ, κυρίως βουλευτές της Πελοποννήσου και της Στερεάς Ελλάδας. Πρέπει οι βουλευτές να είναι οι μόνοι που όλο και κάτι παίρνουν παραπάνω σε αυτά που ήδη έχουν.

Ήρθε η ανάπτυξη…

The post Συνεχίζονται οι βουλευτικές προκλήσεις – 32 βουλευτές την βγάζουν τζάμπα με τα διόδια! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα