Προσεχώς παππούς ο… Μπίλ Κλίντον!

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η κόρη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον και της πρώην υπουργού εξωτερικών της χώρας Χίλαρι, Τσέλσι, καθώς ανακοίνωσε χθες δημόσια πως περιμένει το πρώτο της παιδί. Την ανακοίνωση την έκανε στο τέλος μιας εκδήλωσης στο Ίδρυμα Μπιλ Κλίντον, ξαφνιάζοντας τη μητέρα της η οποία όταν άκουσε τα νέα έμεινε με το στόμα ανοιχτό.

«Ο πιο συγκλονιστικός τίτλος της ζωής μου: μέλλουσα γιαγιά! Ο Μπιλ Κλίντον κι εγώ είμαστε ενθουσιασμένοι

με το νέο ότι η Τσέλσι και ο Μαρκ περιμένουν το πρώτο τους παιδί», έγραψε στο λογαριασμό της στο twitter. Ο πρώην αμερικανός πρόεδρος μην μπορώντας να κρύψει την χαρά του έγραψε με τη σειρά του : «Νιώθω ενθουσιασμένος που προσθέτω άλλη μια αράδα στο βιογραφικό μου στο twitter: μέλλων παππούς. Η Χίλαρι Κλίντον κι εγώ χαιρόμαστε πολύ για την Τσέλσι και τον Μαρκ».

«Ελπίζω να γίνω το ίδιο καλή μάνα για το παιδί μου, όσοι καλοί ήταν και οι δικοί μου γονείς για μένα», δήλωσε η μέλλουσα μαμά.

Πριν από τέσσερα χρόνια η Τσέλσι παντρεύτηκε τον Μαρκ Μεζβίνσκι με τον οποίο ζουν σε πολυτελές διαμέρισμα στο Μανχάταν. Οι «κακές» γλώσσες ήθελαν παλιότερα το ζευγάρι να παίρνει διαζύγιο, ωστόσο κανένας από τους δύο δεν παραδέχθηκε ποτέ κάτι τέτοιο.

The post Προσεχώς παππούς ο… Μπίλ Κλίντον! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα