«Πράσινες βολές» από τον Παντελή Καμά…

Τα βέλη του, εξαπολύει το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ και πρώην γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, Παντελής Καμάς μέσω του λογαριασμού του στο Facebook.

Αφορμή, οι εκλογές στον δικηγορικό σύλλογο Αθηνών και στην υποψηφιότητα που στηρίζει το ΠΑΣΟΚ.

Μάλιστα,

κάνει λόγο για απόφαση χωρίς καμιά εσωτερική διεργασία και συνεδρίαση και βάλει κατά της “γνωστής παρέας” όπως την χαρακτηρίζει, που εδώ και καιρό δρα κατά αυτό τον τρόπο. Σύμφωνα με πληροφορίες, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ βάζει στο στόχαστρο του τον Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη για την συγκεκριμένη επιλογή και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το θέμα θα έχει και συνέχεια.

Ο κ. Καμάς γράφει χαρακτηριστικά:

«Διάβασα σε δημοσίευμα, έγκυρης εφημερίδας ότι το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ, στηρίζουν συγκεκριμένη υποψηφιότητα στο δικηγορικό σύλλογο της Αθήνας. Γνωρίζουμε ότι η ΔΗΜΑΡ έκανε συγκροτημένες διαδικασίες και έλαβε αποφάσεις.

Το ΠΑΣΟΚ από την άλλη έκανε συνεδριάσεις της γνωστής παρέας που το νέμεται και έλαβε απόφαση η παρέα, να στηρίξει τη συγκεκριμένη υποψηφιότητα χωρίς καμία διεργασία. Δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη παρέα δρα κατά αυτό τον τρόπο.

Δεν θα της δοθεί η δυνατότητα να το κάνει πολλές φορές ακόμα. Εγώ πάντως θα κατέβω με άλλο συνδυασμό και δεν θα ψηφίσω τη συγκεκριμένη υποψηφιότητα που συντάσσεται η παρέα. Αν είμαι εκτός κομματικής γραμμής ας με διαγράφεται».

The post «Πράσινες βολές» από τον Παντελή Καμά… appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα