Πως ο Σάντος «ντόπαρε» την Εθνική

Όλα για όλα τα παίζει στις 21.45 η Ελλάδα που θέλει μόνο νίκη επί της Ρωσίας για να περάσει στους «8» του Γιούρο 2012.Η εθνική μας ομάδας θέλει μόνο τη νίκη μετά την ισοπαλία με την Πολωνία στην πρεμιέρα και την ήττα από την Τσεχία στη δεύτερη αγωνιστική.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Φερνάντο Σάντος, έδειξε στους παίχτες του τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται η ομάδα του Ντικ Άντβοκαατ, αλλά και πως θα την αντιμετωπίσουν.Στον αγώνα με την Ρωσία
μπαίνουμε για την πρόκριση. Στόχος μας είναι να μην δεχτούμε γκολ, αλλά εμείς να προηγηθούμε στο σκορ. Πιστεύω σε όλη την ομάδα, πιστεύω σε εσάς. Θέλω να παίξετε και για όλη την Ελλάδα», είπε ο Πορτογάλος τεχνικός.Η δήλωση αυτή «ντόπαρε» τους διεθνείς οι οποίοι εμφανίζονται αποφασισμένοι να φέρουν τη νίκη και να δώσουν χαρά σε όλη την Ελλάδα που βιώνει μια απίστευτη κρίση.Ο Φερνάντο Σάντος αναμένεται να ξεκινήσει με τους Σηφάκη, Τοροσίδη, Τζαβέλα, Κυριάκο Παπαδόπουλο, Παπασταθόπουλο, Κατσουράνη, Μανιάτη, Καραγκούνη, Σαλπιγγίδη, Γκέκα και Σαμαρά.Ο Πορτογάλος δεν αποκλείεται να διαφοροποιήσει το σχηματισμό από 4-3-3 σε 4-4-2, προκειμένου να «γεμίσει» το χώρο για να «μπλοκάρει» την ανάπτυξη της Ρωσίας.Τα σενάρια για την πρόκρισηΒασική προϋπόθεση για πρόκριση είναι νίκη με τους Ρώσους, γιατί αλλιώς σταματάει κάθε συζήτηση.Ειδικότερα:Νίκη Πολωνίας Σε αυτή την περίπτωση η Πολωνία θα περάσει ως πρώτη με πέντε βαθμούς και η Ελληνική ομάδα έχοντας ισοβαθμήσει με τους Ρώσους θα περάσει εκείνη ως δεύτερη λόγω διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους παιχνίδιαΝίκη Τσεχίας: Οι Τσέχοι θα είναι πρώτοι με έξι βαθμούς και εμείς δεύτεροι.

Τριπλή ισοβαθμία: Η Πολωνία να μένει τέταρτη και σε αυτή την περίπτωση θα γίνει μία ειδική βαθμολογία με τα αποτελέσματα των τριών που θα έχουν ισοβαθμήσει (Ελλάδα, Ρωσία, Τσεχία).
Επειδή όλες θα έχουν από μια νίκη, θα μετρήσει η συνολική διαφορά τερμάτων, αλλά και πάλι προκρινόμαστε.
Keywords
Τυχαία Θέματα