Πώς έγινε το μακελειό στο Δίστομο-«Πέστε κάτω θα σας γαμ@@@@με», φώναζαν οι δράστες

Είναι η δεύτερη φορά που οι δραπέτες των Τρικάλων δολοφονούν αθώο άνθρωπο. Πρώτο θύμα ήταν η 25χρονη Κατερίνα, η οποία είχε βρεθεί σε σημείο ανταλλαγής πυρών με τους αστυνομικούς και είχε τραυματιστεί θανάσιμα από βόλι.

Οι δράστες ξαναχτύπησαν τα ξημερώματα της Δευτέρας, σκοτώνοντας έναν οικογενειάρχη αστυνομικό, από ομάδα που είχε στήσει ενέδρα αναζητώντας τους πέντε δραπέτες των φυλακών Τρικάλων.

Οι δραπέτες εμφανίστηκαν μέσα στο σκοτάδι πεζοί και τους ακινητοποίησαν, φωνάζοντάς τους-σύμφωνα με πληροφορίες-«πέστε στο έδαφος θα σας γαμ@@@@με».

Οι δράστες πήραν τα όπλα και

τα αλεξίσφαιρα των αστυνομικών, ενώ έσπασαν και τους ασύρματους για να μην μπορούν να επικοινωνήσουν με τους συναδέλφους τους.

Στο μεταξύ φτάνει και το δεύτερο όχημα της ΕΛΑΣ και την ώρα που βγαίνουν από το αυτοκίνητο οι άλλοι αστυνομικοί ακούνε τους συναδέλφους τους να τους φωνάζουν «προσέξτε είναι παγίδα».

Εκείνη τη στιγμή, ένας από τους δραπέτες (οι πληροφορίες του Newsit κάνουν λόγω για τον Κόλα) πυροβολεί με το καλάσνικοφ τον 36χρονο αστυνομικό Γ.Α και τον τραυματίζει στο μηρό σοβαρά καθώς η σφαίρα του έκοψε την αρτηρία. Στο μεταξύ πυροβολεί και έναντίον ενός ακόμη αστυνομικού, ο οποίος την τελευταία στιγμή πρόλαβε και κρύφτηκε πίσω από μια μάντρα και έτσι γλύτωσε.

Οι δραπέτες αμέσως μετά επιβιβάζονται στο μπλε Ford Focus και φεύγουν προς την περιοχή της Ερατεινής.

Δυστυχώς, ο 36χρονος αστυνομικός απεβίωσε από ακατάσχετη αιμορραγία και άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο της Λειβαδιάς. Ακόμη πιο τραγικό είναι το γεγονός ότι σε λίγο καιρό ο άτυχος αστυνομικός θα γινόταν για τρίτη φορά πατέρας.

Αυτός ήταν ο αστυνομικός που έχασε τη ζωή του

Ο άτυχος άνδρας ήταν ο 36χρονος Γ.Α με καταγωγή από το Μεσολόγγι. Ο νεαρός αστυνομικός δεν είχε συμπληρώσει ούτε χρόνο στο Τμήμα Ασφαλείας Λειβαδιάς που υπηρετούσε. Είχε έρθει με μετάθεση από την Αθήνα καθώς από τη Λειβαδιά είναι η γυναίκα του.

Διαβάστε σχετικό άρθρο

http://www.paraskhnio.gr/2013/06/17/tragodia-sto-distomo-nekros-enas-astinomikos-apo-drapetes-ton-trikalon/

Keywords
Τυχαία Θέματα