Ο ΣΥΡΙΖΑ αντεπιτίθεται με μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Ακριβώς ένα χρόνο από τις εκλογές που τον ανέδειξαν Αξιωματική Αντιπολίτευση, ο ΣΥΡΙΖΑ, πραγματοποιεί μεγάλη συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος, σήμερα Δευτέρα στις 8 το απόγευμα. Κεντρικό σύνθημα είναι η αποκατάσταση της συνταγματικής τάξης που έχει καταργηθεί από τις πράξεις νομοθετικού περιεχόμενου και η πλήρης ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών. Ο κ. Τσίπρας

επίσης θα καταγγείλει τον αυταρχισμό του πρωθυπουργού. Θα καλέσει δε τους αρχηγούς του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ να εγκαταλείψουν την επαμφοτερίζουσα πολιτική τους στάση και να ρίξουν την κυβέρνηση.
Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Αλέξης Τσίπρας και θα λειτουργήσει ειδικό δορυφορικό κύκλωμα για να μεταδώσει την μεγαλειώδη συγκέντρωση αφού η ΕΡΤ είναι κλειστή.
Η συγκέντρωση πραγματοποιείται την ίδια άωρα με τη σύσκεψη των τριών συγκυβερνώντων αρχηγών στο Μέγαρο Μαξίμου. Κορυφαία στελέχη της Κουμουνδούρου επισημαίνουν επί τούτου ότι η κυβέρνηση πλέον βρίσκεται σε ιδιαίτερα δυσχερή θέση και ανεξάρτητα από την οποιαδήποτε απόφαση στην σημερινή σύσκεψη η χώρα έχει μπει σε εκλογική τροχιά.

Γ. Σπ. Π

Keywords
Τυχαία Θέματα