Πορνογραφικά sites έβλεπε ο Πιστόριους το βράδυ της δολοφονίας

Σύμφωνα με τα στοιχεία που βλέπουν σταδιακά το φως της δημοσιότητας ισχυροποιούνται τα σενάρια που αμφισβητούν τους ισχυρισμούς του παραολυμπιονίκη Όσκαρ Πιστόριους περί ερωτευμένου ζευγαριού με τη Ρίβα Στέενκαμπ.

Δύο μέρες μετά τη διαρροή εγγράφων που ανατρέπουν τα μέχρι τώρα δεδομένα την υπόθεση δολοφονίας της Ρίβα Στέενκαμπ από τον Όσκαρ Πιστόριους, από το αφρικανικό τηλεοπτικό κανάλι ENCA, το φως της δημοσιότητας βλέπουν έγγραφα σύμφωνα με τα οποία ο παραολυμπιονίκης χρησιμοποίησε το κινητό του τηλέφωνο για να έχει πρόσβαση σε πορνογραφικό περιεχόμενο το μοιραίο εκείνο βράδυ.

Το κινητό τηλέφωνο του Πιστόριους, το οποίο κατασχέθηκε από την αστυνομία στο σπίτι του στην Πρετόρια, αποκάλυψε ότι είχε επισκεφτεί πορνογραφικά sites, ενώ η Στένκαμπ ήταν στο σπίτι, ενώ σύμφωνα με δικαστικές πηγές οι πληροφορίες αυτές, αμφισβητούν άμεσα την εικόνα ενός ζευγαριού ερωτευμένων που περνούσε χρόνο μαζί.

Ο αθλητής ισχυρίζεται μέχρι και σήμερα ότι πυροβόλησε τη φίλη του γιατί την πέρασε για ληστή ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τα έγγραφα που επικαλέστηκε το αφρικανικό τηλεοπτικό δίκτυο προ δύο ημερών, πιστοποιούν ότι ο Πιστόριους φορούσε τα προσθετικά μέλη του όταν πυροβόλησε την φίλη του Ρίβα Στέενκαμπ μέσα από την πόρτα του μπάνιου.

Ο Πιστόριους φέρεται να πυροβόλησε την σύντροφό του στις 14 Φεβρουαρίου του 2013, και η δίκη του αναμένεται να ξεκινήσει στις 3 Μαρτίου 2014.

The post Πορνογραφικά sites έβλεπε ο Πιστόριους το βράδυ της δολοφονίας appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα