Πωλούσαν παπούτσια-«μαϊμού»

Στο πλαίσιο της καταπολέμησης του παραεμπορίου, αστυνομικές Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, διενεργούν καθημερινά και συστηματικά ελέγχους, προκειμένου να εντοπιστεί και να αποτραπεί πιθανή διακίνηση και διάθεση κλεψίτυπων προϊόντων, προϊόντων πνευματικής ιδιοκτησίας ή αντικειμένων πάσης φύσεως και μορφής που αποτελούν απομιμήσεις γνησίων προϊόντων γνωστών εταιριών, καθώς και αντικειμένων που δεν φέρουν όνομα, με στόχο την προαγωγή του υγιούς ανταγωνισμού.

Κατά

τη διάρκεια σχετικού ελέγχου που διενεργήθηκε βραδινές ώρες χθες στην περιοχή του Δενδροποτάμου, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνέλαβαν δύο άνδρες ηλικίας 30 και 17 ετών, διότι διαπιστώθηκε ότι, σε ΙΧΕ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, κατείχαν 120 ζευγάρια υποδημάτων που θα διέθεταν προς πώληση, τα οποία αποτελούσαν προϊόντα απομίμησης και έφεραν λογότυπο γνωστής εταιρείας.

Συνεχίζονται οι έρευνες για την τυχόν συμμετοχή κι άλλων ατόμων στην υπόθεση. Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Πηγή: zougla.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα