Τι σχέση είχε η Νταϊάνα με την Ινδία…

Αποκαλύφθηκε το μυστικό της καταγωγής της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Σύμφωνα με αναφορά επίσημου εργαστηρίου DNA η πριγκίπισσα καταγόταν από την Ινδία.

Συγκεκριμένα, κάποτε ζούσε στην Ινδία μια γυναίκα που την έλεγαν Eliza Kewark. Ήταν πιο λευκή και η οικογένεια της ντρεπόταν. Ο πατέρας του παιδιού της, την παρουσίαζε ως την υπηρέτρια και φερόμενη ως μητέρα της κόρης του Katherine.

Η κόρη της Eliza λοιπόν, η Katherine, μεγάλωσε και έκανε μια κόρη την Jane. Η Jane γέννησε την Ruth. H Ruth έφερε στον κόσμο μια άλλη Ruth…

την μητέρα της Frances η οποία γέννησε την Diana. Ναι, την γνωστή Diana. Η προ-προ-προ-προ γιαγιά λοιπόν της Diana ήταν μισή Ινδή. Αυτό σημαίνει πως ο μελλοντικός βασιλιάς της Αγγλίας, ο William δηλαδή, έχει Ινδικό αίμα στις φλέβες του. Ο Βασιλίας της Αγγλίας θα έχει κάποια μέρα καθαρή γενετική σύνδεση με την πολυπληθέστερη χώρα της Κοινοπολιτείας.

Όλα αυτά τα αποκάλυψε με έκθεση του, ειδικό εργαστήριο DNA στην Βρετανία. Στο DNABritain είναι σίγουροι για τα αποτελέσματα αφου έκαναν πολλά διαφορετικά τεστ, όλα με το ίδιο αποτέλεσμα. Το γενεαλογικό δέντρο της Diana οδηγεί στην Ινδία.

Keywords
Τυχαία Θέματα