Athens Holiday Park: Το μεγαλύτερο πάρκο διακοπών…

Το πιο fun καλοκαιρινό φεστιβάλ, το Summer Fun Festival είναι εδώ για μικρούς και μεγάλους.

Ένα πολυήμερο party ασταμάτητης διασκέδασης, για τον εορτασμό του Athens Holiday Park, με οικοδεσπότες πολλούς και αγαπημένους καλλιτέχνες. Γνωστές μασκότ, μπάντες, μουσικοί,

χορευτές, ζογκλέρ, θεατρικές παραστάσεις σας περιμένουν για να σας απογειώσουν και να σας γεμίσουν χαρά και γέλιο!

Κάθε μέρα στις 7 το απόγευμα, Summer Fun ο’ Clock:
MIKRO Theater, ή αλλιώς το ΜΙΚΡΟ θέατρο της Δευτέρας
Music Day – ή αλλιώς την Τρίτη οι Νότες είναι 7 και Φωνάζουν Δυνατά
Την Τετάρτη Circus Dayz
Την Πέμπτη Dancing with the Kids
Την Παρασκευή Comedy Day
Και για το Σαββατοκύριακο Xana Zoo Holiday Park weekend!

Έτσι έχουμε και λέμε:

Τη Δευτέρα 17 Ιουνίου η Γιολάντα «Active Member» Τσιαμπόκαλου (aka Sadahzinia), παρουσιάζει με «θεατρικότητα και μουσικότητα» το βιβλίο της «Ο Τζακ και η Φασολάδα» – μια παραλλαγή του κλασικού παραμυθιού με τη μαγική φασολιά και τον κρεατοφάγο γίγαντα. Τη Δευτέρα 24 Ιουνίου θεατρικό δημιουργικό παιχνίδι με μουσική, τραγούδι και θεατρική διδασκαλία. Και τη Δευτέρα 1 Ιουλίου η διαδραστική, πρωτότυπη παράσταση «Ο γάμος της Ανεμί… ή μαγειρεύοντας μια ιστορία» από την ομάδα PLAN …BEE.

Την Τρίτη 18 Ιουνίου ο Γιάννης Ζουγανέλης , μαζί με τους μουσικούς του, θα ανοίξει μια μεγάλη αγκαλιά με παιδικό τραγούδι και ψυχαγωγία των παιδιών, που όπως ο ίδιος αποκαλύπτει ότι είναι «η αγαπημένη του πτυχή». Την Τρίτη 25 Ιουνίου οι Los Dos o Mas (οι δυο μας ή και περισσότεροι)με reggae, latin, funk, swing, hip hop, rock και world music στοχάζονται, χωρίς να χάνουν ποτέ την αισιοδοξία τους, ενώ ένας ζωγράφος δημιουργεί επί σκηνής έργα από τον πολύχρωμο κόσμο των παιχνιδιών του Athens Holiday Park. Και την επόμενη Τρίτη, 2 Ιουλίου, οι Burger Project λένε: «Μαμά θα κάνω μπάντα» και παρουσιάζουν, για μία και μοναδική φορά, την επανειλημμένα sold out παράσταση τους!

Για τρεις συνεχόμενες Τετάρτες, 19, 26 Ιουνίου και 3 Ιουλίου μια πολύχρωμη γιορτή στήνεται στο Athens Holiday Park. Επιδείξεις και «ιδιαίτερα μαθήματα» τσίρκου για μικρούς και μεγάλους από ζογκλέρ, ακροβάτες, ξυλοπόδαροι performers από τη σχολή τσίρκου Circus Dayz.

Την Πέμπτη 20 Ιουνίου τα τύμπανα των Quilombo ηχούν και μας καλούν στο Μ.Ε.C. για μία ξέφρενη διαδρομή γεμάτη χορό μέσα στα 12.000 τ.μ. του Athens Holiday Park Δυνατά βραζιλιάνικα κρουστά και τύμπανα από τους Quilombo και την απόλυτα ξεσηκωτική τους διάθεση! Ελάτε για χορό και 27 Ιουνίου και 4 Ιουλίου πάμε για ZUMBA! Παλιά είχαμε το aerobic, μετά ήρθε η γιόγκα και το πιλάτες… τώρα η νέα μανία για να γυμναστείς και να το διασκεδάσεις ονομάζεται «Ζούμπα»!

Tι καλύτερο από ένα ντελίριο γέλιου και χαράς, απλόχερα χαρισμένο στις Comedy Fridays από τον αγαπημένο όλων μας Στάθη Παναγιωτόπουλο που για δύο συνεχόμενες Παρασκευές (21 και 27 Ιουνίου) θα μας δροσίσει «μετά μουσικής» με τα «κρύα ανέκδοτα της ημέρας»! Η Παρασκευή 5 Ιουλίου μας επιφυλάσσει μια ευχάριστη έκπληξη, έναν αγαπημένο κωμικό που σύντομα θα ανακοινωθεί!

Και τα Σαββατοκύριακα… Xana Zoo Holiday Park weekend! Η Τερέζα, ο Βασίλης και η Αναστασία μαζί με την «Αγελάδα», τον «Φαταούλα», τον «Παπαγάλο» και όλη την υπόλοιπη θεότρελη παρέα ανεβαίνουν στη σκηνή του Athens Holiday Park και περιμένουν τους φίλους τους για να τραγουδήσουν και να χορέψουν μαζί όλες τις μεγάλες επιτυχίες του Μάνου Βαφειάδη! Στον πολύχρωμο και παιχνιδιάρικο χώρο του Athens Holiday Park η θεότρελη παρέα των Xana Zoo δίνει το σύνθημα και ο χορός, το τραγούδι και τα παιχνίδι ξεκινούν και όλοι, μικροί και μεγάλοι, γίνονται μια αγαπημένη παρέα.

Τα παιδιά με πολλά interactive παιχνίδια, δρώμενα και happenings θα έχουν τη δυνατότητα να απασχοληθούν και να διασκεδάσουν με ατελείωτο παιχνίδι και χορό σε έναν ασφαλή χώρο. Με πολλά φώτα και δυνατούς ήχους θα ακολουθήσουν τις χορογραφίες, που οι αγαπημένοι τους Xana Zoo θα τους δείξουν, θα ξεδιπλώσουν τις χορευτικές τους ικανότητες και θα τραγουδήσουν μαζί με το αγαπημένο τους συγκρότημα! Και όχι μόνο αυτό! Μικροί και μεγάλοι θα συμμετέχουν στον πιο διασκεδαστικό και πρωτότυπο διαγωνισμό τραγουδιού!
Αγόρια εναντίον Κοριτσιών! Boys vs Girls!

Οι ημερομηνίες των Xana Zoo Holiday Park Weekend είναι:
Σάββατο 15 και Κυριακή 16 Ιουνίου
Σάββατο 22 και Κυριακή 23 Ιουνίου
Σάββατο 29 και Κυριακή 30 Ιουνίου
Σάββατο 6 και Κυριακή 7 Ιουλίου

Και κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή έχουμε ετοιμάσει μια special έκπληξη για τους μικρούς μας φίλους: Xana Zoo Meet ’n Greet days με τους αγαπημένους ήρωες των Xana Zoo. Oι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τις μασκότ των Xana Zoo που τόσο έχουν λατρέψει! Κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή απόγευμα, ο “Αστακός” και η «Καραβίδα», ο «Φαταούλας» και η «Φαταούλαινα», ο «Βάτραχος», η «Κατσίκα» και η «Μούργα» θα περιμένουν τους μικρούς τους φίλους στο Athens Holiday Park για να φωτογραφηθούν μαζί τους!

Στο Athens Holiday Park σας περιμένουν

45 παιχνίδια που έχουν προσεχθεί μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια για να κάνουν τις «διακοπές» σας στο Athens Holiday Park μια αξέχαστη εμπειρία!
20 παιχνίδια για ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
19 παιχνίδια ΜΟΝΟ για ΠΑΙΔΙΑ
6 παιχνίδια ΜΟΝΟ για ΕΝΗΛΙΚΕΣ
ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ
13 παιχνίδια για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στην ΕΛΛΑΔΑ

Για αυτούς που δεν έφυγαν για διακοπές …
Για αυτούς που επέστρεψαν από τις διακοπές …
Για αυτούς που περιμένουν τις διακοπές …
Γιατί φέτος οι διακοπές έρχονται στην Αθήνα!

ΠΡΟΣΒΑΣΗ
Το Athens Holiday Park βρίσκεται στο M.E.C. Παιανίας
Η πρόσβαση στο εκθεσιακό κέντρο M.E.C. Παιανίας είναι πολύ εύκολη και γίνεται:
μέσω της Λεωφ. Λαυρίου (αριθμός 301)
μέσω της Αττικής Οδού (Έξοδος 17 – Κάντζα)
με όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
(Metro, Προαστιακός, ΟΑΣΑ)

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Γενική είσοδος στο χώρο 8 ευρώ…!
2η επίσκεψη 4 ευρώ…!
3η επίσκεψη ΔΩΡΕΑΝ…!
12.000 τετραγωνικά…
1 ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ= 45 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Το Athens Holiday Park λειτουργεί καθημερινά 11:00 με 23:00.

www.AthensHolidayPark.gr
http://www.facebook.com/AthensHolidayPark?fref=ts
http://www.facebook.com/events/570606779645459/?fref=ts

Keywords
Αναζητήσεις
τσιτσιδι στα παρκα
Τυχαία Θέματα