«Πόλεμος» Μαρκόπουλου – Ανεξάρτητων Ελλήνων

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Μαρκόπουλος κατέθεσε μήνυση εναντίον των στελεχών των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στην Εύβοια, που κόλλησαν αφίσες με υβριστικούς και υποτιμητικούς για το πρόσωπο του χαρακτηρισμούς, πριν από δύο μήνες.

Πυρ και μανία ο Πάνος Καμμένος με την στάση του Μαρκόπουλου. Συγκεκριμένα η μήνυση αφορά τις αφίσες που κόλλησαν στην Χαλκίδα στελέχη των ΑΝΕΛ, οι οποίες αποκαλούσαν «ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ» τον Βουλευτή.

Σύμφωνα
με eviazoom.blogspot.gr, συγκέντρωση διαμαρτυρίας είχε πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Ιουλίου έξω από το πολιτικό γραφείο του κ. Μαρκόπουλου, για την επιστροφή του στην ΝΔ και οργισμένα στελέχη των ΑΝΕΛ εκτός από τις αποδοκιμασίες μοίρασαν φέιγβολάν που δήλωναν κωλοτούμπα και ψέυτη τον Βουλευτή, ενώ κόλλησαν δεκάδες αφίσες στην πόλη, που τον αποκαλούσαν «ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ» ζητώντας του να επιστρέψει την Βουλευτική του έδρα.Μάλιστα ο Κώστας Μαρκόπουλος είχε απαντήσει τότε ότι θα προσφύγει στην Δικαιοσύνη και την απειλή του την έκανε πράξη εχτές το πρωϊ.Κατέθεσε μήνυση εναντίον των στελεχών των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στην Εύβοια μέσω του δικηγόρου του Θάνο Αναστασιάδη και σε εύλογο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσει και αγωγή.Οι μηνυόμενοι είναι οι εξής:1) Θεοδουλίδης Χρήστος, δάσκαλος, πρώην πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο νομό Ευβοίας,

2) Δαύρης Αλέξανδρος, ιατρός του Νοσοκομείου Χαλκίδας,

3) Καραμούζης Γεώργιος, επιχειρηματία,

4) Μαλακέλη Ευαγγελία, συνταξιούχο,

5) Στάμου Μιχάλης, ιδιωτικού υπαλλήλου, και

6) Χρυσάγη Ευδοξία, υπαλλήλου Δ.Ε.Η.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα στελέχη των ΑΝΕΛ μόλις έμαθαν για την μήνυση, επικοινώνησαν με τον Πρόεδρο του κόμματος Πάνο Καμμένο, ο οποίος στο άκουσμα της είδησης εξοργίστηκε και έγινε πυρ και μανία με τον Κώστα Μαρκόπουλο, ενώ την δικογραφία ζήτησε να δει ο βουλευτής Βασίλης Καπερνάρος.
Keywords
Τυχαία Θέματα