Ποιος είναι ο Γιώργος Μπάλλας, υποψήφιος με το «Ποτάμι», που εμπορεύεται τυρόπιτες στις ΗΠΑ

Ένας από τους 11 νέους υποψήφιους ευρωβουλευτές του « Ποταμιού» είναι ο Γιώργος Μπάλλας.

Είναι ένα από τα τέσσερα πρόσωπα που τα επέλεξε το… κοινό, αφού αποτελεί πρόταση των φαν του «Ποταμιού», οι οποίοι ήδη από το Μάρτιο, μετά από πρόσκληση του Σταύρου Θεοδωράκη, εξέφρασαν τις δικές τους προτιμήσεις για το ποιοι θα ήθελαν να περιλαμβάνονται στο ευρωψηφοδέλτιο.

Ο 32χρονος άντρας είναι μέλος μια ομάδας τεσσάρων φίλων που αποφάσισαν να αφήσουν τις πολλά υποσχόμενες καριέρες τους και να ιδρύσουν μια εξαγωγική εταιρεία

τροφίμων, με κύριο στόχο την προώθηση ελληνικών τροφίμων στο εξωτερικό. «Παιδί» τους το Demetra Pies, οι παραδοσιακές ηπειρώτικες σπανακόπιτες και τυρόπιτες τις οποίες προωθούν με πρωτότυπο τρόπο στις αγορές του εξωτερικού, με πρώτη και καλύτερη την Αμερική.

Με σπουδές μηχανολόγου μηχανικού, ο Γιώργος Μπάλλας είναι επίσης συνιδρυτής του Εnergy and Sustainability Club του πρώτου οργανισμού με ακαδημαϊκή έδρα στην Ελλάδα που πραγματεύεται ζητήματα ενέργειας, περιβάλλοντος και αειφόρου ανάπτυξης.

Η δράση του έγινε ευρέως γνωστή μετά τη συνάντηση που είχε με τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, στην πρόσφατη επίσκεψή της στην Αθήνα.

The post Ποιος είναι ο Γιώργος Μπάλλας, υποψήφιος με το «Ποτάμι», που εμπορεύεται τυρόπιτες στις ΗΠΑ appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα