Διαζύγιο ΣΚΑΙ - Ευαγγελάτου που έβαλε πλώρη για άλλο κανάλι

«Και πολύ έκατσε» ψέλλισε υψηλόβαθμο στέλεχος του Φαλήρου που είχε αναπτύξει σχέσεις λυκοφιλίας με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο άκουσμα της είδησης ότι ο εκπομπάρχης αποχωρεί από τον ΣΚΑΙ.

Όμως δεν ήταν ο μόνος. Ο δημοσιογράφος είχε αναπτύξει τεταμένες σχέσεις και με τους ύπατους αξιωματούχους στο σημείο που το διαζύγιο της Πέμπτης να θεωρείται αναπόφευκτο και καθόλου έκπληξη. Σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού αναφέρει «Ο ΣΚΑΪ ανακοινώνει τη λύση της

συνεργασίας του με τον δημοσιογράφο Νίκο Ευαγγελάτο. Η διοίκηση του σταθμού τον ευχαριστεί για την άψογη συνεργασία». Τι προηγήθηκε της ρήξης; Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο εκπομπάρχης ενημερώθηκε από τον διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης Σταμάτη Μαλέλη ότι από τη Δευτέρα 28 Απριλίου, το δίωρο ενημερωτικό μαγκαζίνο που παρουσιάζει θα συρρικνωθεί κατά μια ώρα καθώς στις 7 μ.μ. θα μεταδίδεται άλλη πολιτική εκπομπή με προεκλογικό περιεχόμενο.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος φέρεται να αντέδρασε θεωρώντας άδεισμα την αντικατάσταση μιας πολιτικής εκπομπής όπως η δική του από μία άλλη ιδίου περιεχομένου και όπως λέγεται, εξωθήθηκε εμμέσως πλην σαφώς στην έξοδο από το Φάληρο. Πληροφορίες τέλος αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται ο δημοσιογράφος να εμφανιστεί άμεσα στο πρόγραμμα άλλου τηλεοπτικού σταθμού.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα