Πλήθος κόσμου για τον Σαμαρά

Την πόλη του Λαγκαδά επισκέφθηκε σήμερα το πρωί, στα πλαίσια προεκλογικής του περιοδείας στην Βόρεια Ελλάδα, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς.

Τον κ. Σαμαρά υποδέχθηκε ο Δήμαρχος κ. Ιωάννης Αναστασιάδης, σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο, καθώς και πλήθος κόσμου που είχε από νωρίς συγκεντρωθεί στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Από

την πλατεία, ο κ. Πρόεδρος κατευθύνθηκε μαζί με το επιτελείο του σε κεντρικά καταστήματα της πόλης μας και συνομίλησε με τους επαγγελματίες συνδημότες, ακούγοντας με ενδιαφέρον τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους.

Ακολούθησε κατ΄ιδίαν συνάντηση του κ. Σαμαρά με τον Δήμαρχο στο γραφείο του στο Δημαρχείο, όπου οι δύο άντρες συζήτησαν για τα σημαντικότερα ζητήματα που απασχολούν σήμερα την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τους κατοίκους του νέου μεγάλου Δήμου Λαγκαδά.

Στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου, όπου έγινε η επίσημη υποδοχή ο κ. Αναστασιάδης καλωσόρισε στην πόλη και τον Δήμο Λαγκαδά τον Πρόεδρο της Ν.Δ. παρουσία στελεχών και συνδημοτών μας, ενώ ο κ. Σαμαράς στην σύντομη ομιλία του και απαντώντας στην προσφώνηση του Δημάρχου, αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι Δήμοι της χώρας λόγω της ελλιπούς στήριξης από την πολιτεία και τις αυξημένες αρμοδιότητές τους, δεν παρέλειψε όμως να τονίσει και τις απεριόριστες δυνατότητες που προσφέρει ο Δήμος Λαγκαδά, με μοναδικές ευκαιρίες αξιοποίησης της αγροτικής του παραγωγής, του φυσικού του πλούτου και των Ιαματικών Πηγών που διαθέτει.

Πριν την αναχώρησή του ο Πρόεδρος της Ν.Δ., συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο, πραγματοποίησε επίσκεψη στην Ιερά Μητρόπολη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης, όπου συναντήθηκε με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας κ.κ. Ιωάννη.

Πηγή ΑΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα