Πελεγρίνης: «Ας έρθουν να με συλλάβουν»

«Δεν έχω διαπράξει κανένα αδίκημα, ας έλθουν να με συλλάβουν» είπε ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών, Θεοδόσης Πελεγρίνης, αναφερόμενος στις πληροφορίες περί κίνησης της διαδικασίας του αυτοφώρου σε βάρος των διευθυντών των υπηρεσιών ανθρωπίνου δυναμικού των οκτώ πανεπιστημίων, αλλά και στην πιθανότητα δίωξης σε βάρος των πρυτανικών Αρχών για παράβαση καθήκοντος, επειδή δεν λειτούργησαν τα πανεπιστήμια με προσωπικό ασφαλείας αυτές τις πέντε εβδομάδες που απεργούν οι διοικητικοί τους υπάλληλοι.

Παράλληλα,

εκδήλωση ενημέρωσης για τα τεκταινόμενα στο χώρο της εκπαίδευσης διοργάνωσε το Πανεπιστήμιο Αθηνών σήμερα, στην οποία προσήλθαν περισσότεροι από 1.500 πρωτοετείς φοιτητές.

Σε σύντομη παρέμβασή του, ο πρύτανης του Πανεπιστημίου, Θεοδόσης Πελεγρίνης, καλωσόρισε τους νέους φοιτητές στην ακαδημαϊκή κοινότητα και τους διαβεβαίωσε ότι το εξάμηνο δεν χάθηκε. «Δεν είναι, όμως, αυτό που μας ενδιαφέρει. Αυτό που θέλουμε είναι να είστε εδώ και το επόμενο εξάμηνο» προσέθεσε για να καταλήξει λέγοντας: «Ό,τι γίνεται, γίνεται για το καλό σας».

Να υπενθυμίσουμε ότι η προθεσμία υποβολής των λιστών με τα ονόματα των διοικητικών υπαλλήλων που τίθενται σε διαθεσιμότητα λήγει σήμερα.

Ανάλογη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σήμερα κσι στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείο στο κτίριο της οδού Πατησίων.

The post Πελεγρίνης: «Ας έρθουν να με συλλάβουν» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα