Η «συνωμοσία»… του κουλουριού

Πηγαδάκι έστησαν σήμερα το μεσημέρι στο εντευκτήριο της Βουλής τέσσερις βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που διατηρούν την εσωκομματική αυτονομία τους: Κώστας Σκανδαλίδης, Φίλιππος Σαχινίδης, Θάνος Μωραΐτης και Μιχάλης Κασσής (του οποίου η άρση ασυλίας συζητιόταν σήμερα στην Βουλή και δεν έγινε δεκτή) μεταξύ καφέ και κουλουριού συζητούσαν αρκετή ώρα χαμολόφωνα. Ωστόσο, το αυτί του «Π» άκουσε τους τέσσερις βουλευτές

να σχεδιάζουν την στάση που θα κρατήσουν στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ που πρόκειται να συνεδριάσει την ερχόμενη Τρίτη.

Ακόμη βέβαια δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα από την Γραμματεία της Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ η σύγκλησή της. Ωστόσο, όπως έλεγε ένας από τους τέσσερις βουλευτές -ηγετικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ με μακρά πολιτική εμπειρία- έχει ενημερωθεί αρμοδίως ότι η συνεδρίαση της Κ.Ο θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Τρίτης.

Τα θέματα μάλιστα που πρόκειται να θέσει η συγκεκριμένη «ομάδα» αφορούν την φορολόγηση των αγροτεμαχίων -ένα μέτρο που όπως έλεγαν δεν πρόκειται να το δεχτούν- αλλά και το θέμα των αυτοδιοικητικών εκλογών και την στρατηγική που θα ακολουθήσει το ΠΑΣΟΚ.

Είναι σίγουρο πως το «πηγαδάκι» αυτό θα μας απασχολήσει την επόμενη εβδομάδα…

The post Η «συνωμοσία»… του κουλουριού appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα