Καταθέσεις “φωτιά” στη δίκη για τα στημένα

Η 7η ημέρα της πολύκροτης δίκης για τα στημένα παιχνίδια ποδοσφαίρου συνεχίστηκε, με τον ιδιοκτήτη του Αστέρα Τρίπολης Γιάννη Καϋμενάκη να καταθέτει πρώτος, λέγοντας πως κανείς δεν τον έχει πλησιάσει για να στηθεί παιχνίδι. Ακολούθησε ο πρώην διαιτητής Δημήτρης Κύρκος, επισημαίνοντας ότι η αστυνομία του είπε πως πίσω από την ενέδρα στα Γιάννινα ήταν φίλαθλοι του Ολυμπιακού, και πως η επίσκεψη του Μαρινάκη στα αποδυτήρια έγινε με σκοπό να διαμαρτυρηθεί «όπως κάθε αδικημένος πρόεδρος».

Ο Γ. Καϋμενάκης είπε

σχετικά: «Για τα στημένα παιχνίδια ξέρω μόνο αυτά που ακούγονται τον Ψωμιάδη τον έχω δει τρεις φορές. Δεν είχαμε ιδιαίτερες σχέσεις. Στην Ελλάδα είμαι δυο τρεις μήνες τον χρόνο. Εμένα δεν με έχει πλησιάσει ποτέ άνθρωπος για να στηθεί παιχνίδι.

Αυτά που ξέρω είναι ό,τι διαβάζω και ό,τι βλέπω σε τηλεοπτικές εκπομπές. Η UEFA έχει στείλει και για δικό μου ματς φάκελο. Για το Αστέρας-Πανθρακικός 3-1. Ηταν ένα φυσιολογικό παιχνίδι. Για τα άλλα ύποπτα ματς δεν ξέρω κάτι. Εγώ κατήγγειλα έναν πρόεδρο ομάδας που πήγε σε αποδυτήρια διαιτητών. Οταν γνωρίζω κάτι το καταγγέλλω. Τα υπόλοιπα είναι καφενειακού επιπέδου και κουτσομπολιό».

Στη συνέχεια απάντησε σε ερώτηση της εισαγγελέως για το αν αυτά που έγιναν στον περσινό τελικό του Κυπέλλου έχουν σχέση με την υπόθεση: «Κατήγγειλα ότι ο πρόεδρος και ο γενικός διευθυντής του Ολυμπιακού πήγαν στα αποδυτήρια των διαιτητών στον τελικό του κυπέλλου χωρίς να έχουμε προσκληθεί εμείς. Δεν ξέρω τι τους είπαν, πάντως στο δεύτερο ημίχρονο βγήκαν άλλοι διαιτητές. Αυτά βέβαια που έγιναν στον τελικό δεν έχουν σχέση με την υπόθεση».

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Κύρκος κατέθεσε ότι δεν είχε υποπέσει κάτι στην αντίληψή του σχετικά με στημένους αγώνες, συνέχισε λέγοντας ότι δεν ξαναδιαιτήτευσε παιχνίδι επειδή ίσως η ΚΕΔ τον έκρινε «ανεπαρκή», ενώ για την ενέδρα που στήθηκε εναντίον του στα Γιάννενα υποστήριξε: «Μου έστησαν μια ενέδρα που την απέτρεψε η Αστυνομία. Ήταν μετά τον αγώνα Αστέρας-Ολυμπιακός. Ο καθένας θα μπορούσε να το είχε κάνει. Δε νομίζω ότι ήταν ο Ψωμιάδης. Από την ασφάλεια μου είπαν ότι ήταν φίλαθλοι του Ολυμπιακού».

The post Καταθέσεις “φωτιά” στη δίκη για τα στημένα appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα