Παζάρι ρακοσυλλεκτών στην Τεχνόπολη

Ένα πρωτότυπο παζάρι θα στηθεί για 2η χρονιά στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στο οποίο θα πωληθούν αντίκες, πίνακες, βιβλία, δίσκους βινυλίου, cd, dvd, μεταχειρισμένα ηλεκτρονικά, διακοσμητικά και πολλά άλλα.

Το Φεστιβάλ του Σωματείου Ρακοσυλλεκτών θα πλαισιώνουν μουσικοί του δρόμου ενώ απόψε το βράδυ -24 Οκτωβρίου- το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής θα στήσει ένα ξεχωριστό γλέντι!

Το Σωματείο Ρακοσυλλεκτών «Ο Ερμής» ιδρύθηκε το 1992. Μια ομάδα ανθρώπων που βιοπορίζονταν από τα εύρετρα τους αποφάσισαν

να οργανωθούν και να διεκδικήσουν ένα σταθερό χώρο παζαριού. Οι Ρακοσυλλέκτες είναι άνθρωποι που αγωνίζονται καθημερινά για την επιβίωση τους. Μέρα – νύχτα τριγυρνούν στην πόλη μαζεύοντας πολύτιμους θησαυρούς.

Ο Μεμής Φεριδούν, γραμματέας του σωματείου, μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο επεσήμανε τη συμβολή του δήμου για τη διοργάνωση του φεστιβάλ, τονίζοντας ότι «πάγια θέση του συλλόγου μας είναι να βρεθεί μία μόνιμη “στέγη” κατάλληλη να φιλοξενήσει το εβδομαδιαίο παζάρι, που γίνεται κάθε Κυριακή επί της Ιεράς Οδού».

Από τη μεριά του, ο πρόεδρος του σωματείου «Ερμής», Χασάν Ραήφ, δήλωσε πως «από τα 300 άτομα που κάθε εβδομάδα είναι στο παζάρι της Κυριακής, ζητήσαμε να φέρουν τα καλύτερα τους προϊόντα. Έχουμε φέτος περί τους 100 συμμετέχοντες, με την καλύτερη πραμάτεια τους».

Έως 24 Οκτωβρίου, Προαύλιο αίθουσας – Μηχανουργείο (Δ12), Τηλέφωνο Σωματείου 2130237600.

The post Παζάρι ρακοσυλλεκτών στην Τεχνόπολη appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα