Καρατζαφέρης: Αυτό που θέλω είναι ο Σαμαράς να πει… «mea culpa»

Κάλεσμα στον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά να αλλάξει πολιτική και να πει «mea culpa» έκανε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, μιλώντας στον Real fm 97,8.

«Αυτό που εγώ ζητάω από τον κ. Σαμαρά είναι να αλλάξει πολιτική, να πει “mea culpa” και να πει: “προχωράμε αλλιώς, δεν μπορώ,

επαναφέρω την κυρίαρχη εξουσία στην Αθήνα από το Βερολίνο”», τόνισε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ.,και συνέχισε για να πει πως «δεν μπορεί να υλοποιήσει κανείς πρόγραμμα που υφαίνεται στο Βερολίνο και εκτελείται στην Αθήνα. Δεν γίνεται».

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. εξέφρασε την άποψη ότι «πρέπει να σώσουμε την αστική δημοκρατία, την αστική τάξη. Διαλύεται. Και όσο διαλύεται και πτωχεύει η αστική τάξη, τόσο ο κόσμος θα πηγαίνει στα άκρα και αυτό είναι παρά πολύ επικίνδυνο και δεν ξέρω αν θα υπάρξει ποτέ επιστροφή».

«Άρα», συνέχισε ο κ. Καρατζαφέρης, «να σώσουμε την αστική δημοκρατία, τον κορμό, τον μικρομεσαίο. Ο μικρομεσαίος δυσανασχετεί τα μάλα με αυτή την πολιτική. Πρέπει να γίνει ελκυστική η αστική δημοκρατία, με όλα τα κόμματα που την εκπροσωπούν, για να μαζέψουν ξανά τον κόσμο. Με αυτή την πολιτική ο κόσμος φεύγει και θα έχουμε δυσάρεστες εξελίξεις, τις οποίες δεν θα ήθελα να τις δω».

The post Καρατζαφέρης: Αυτό που θέλω είναι ο Σαμαράς να πει… «mea culpa» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα