Το κείμενο της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ

Στην προσπάθεια της κυβέρνησης να αγοράσει πολιτικό χρόνο προκειμένου να εξυπηρετήσει μικροκομματικές επιδιώξεις αναφέρεται η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ στο κείμενο το οποίο εξεδόθη σήμερα.

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνουν ότι η ανεργία δεν αντιμετωπίζεται ούτε με ικεσίες για επενδύσεις από το εξωτερικό ούτε με προγράμματα συγκάλυψής της, αλλά με οικονομική αναπτυξιακή πολιτική. Στο κείμενο αναφέρεται ακόμα ότι

η ρητορική ότι δεν θα ληφθούν νέα μέτρα είναι κενή περιεχομένου, διότι υπάρχουν ήδη υποχρεώσεις προς υλοποίηση μέσα στο 2014, ενώ προεξοφλείται ήδη η λήψη διαρθρωτικών που θα πλήξουν εκ νέου την εργασία.

Το δημοσιονομικό και χρηματοδοτικό κενό δεν μπορούν να καλυφθούν με λογιστικές αλχημείες και αφήνουν μετέωρο τον προϋπολογισμό του 2014. Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ακόμα ότι αναγκαία για την αλλαγή πορείας της χώρας είναι η διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους, η κατάργηση του μνημονίου και η δίκαιη φορολόγηση. Τέλος, γίνεται αναφορά στην δολοφονία του Π. Φύσσα, στα γεγονότα της Χ.Α, καθώς και στην συστηματική ανοχή των χρυσαυγιτών από τα ΜΜΕ.

The post Το κείμενο της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα