Παραμένει στο Star η Ελεονώρα Μελέτη

Τέλος στις φήμες αλλά και τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να φεύγει από το Starκαι να μπαίνει στην μάχη των δημοτικών εκλογών στο πλευρό του Βασίλη Μιχαλολιάκου, έδωσε η Ελεονώρα Μελέτη μέσω του προσωπικού της blog στο mustonline.gr. Η γνωστή παρουσιάστρια έγραψε στο blogτης πως δέχτηκε δύο προτάσεις για να κατέβει στην πολιτική: με τον συνδυασμό του Άρη Σπηλιωτόπουλου στον Δήμο Αθηναίων αλλά και

με τον Βασίλη Μιχαλολιάκο στον δήμο Πειραιά.

«Δέχτηκα πρόταση να πολιτευτώ ή μάλλον δύο προτάσεις. Η πρώτη, με σειρά χρονολογική, ήρθε από τον Άρη Σπηλιωτόπουλο για τον Δήμο Αθηναίων. Μία πολύ τιμητική πρόταση, καθώς γνωρίσω τον Άρη, τον έχω συναναστραφεί και τον εκτιμώ πολύ, πιστεύοντας πως θα είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα παρουσία στο Δημαρχείο της Αθήνας.Από την άλλη όμως, με πολύ σεβασμό, θεώρησα πως δεν θα ήταν σωστό εκ μέρους μου να αποδεχτώ την πρόταση του, καθώς είμαι γέννημα θρέμμα Πειραιώτισσα. Κάπου εκεί, μετά την τιμή που μου έκανε ο Άρης Σπηλιτωτόπουλος, ήρθε η πρόταση από τον Δήμαρχο Πειραιά, κύριο Βασίλη Μιχαλολιάκο. Έναν άνθρωπο που γνωρίζω καιρό σε προσωπικό επίπεδο, έναν άνθρωπο που κάποτε ψήφισα για Δήμαρχο Πειραιά, και έναν άνθρωπο που με δικαίωσε για την απόφαση μου.»

Παράλληλα ανέφερε πως μόλις προχθές, επισκέφθηκε το γραφείο υψηλού στελέχους του καναλιού, προκειμένου να συζητήσουν τι θα γίνει με το θέμα της υποψηφιότητας της. «Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, και κράτησε ελάχιστα, καθώς δεν είχαμε πολλά να πούμε. Ο σταθμός, -όχι προς μεγάλη μου έκπληξη, καθώς δεν είχα ποτέ ενημέρωση για το αντίθετο,-μου εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίηση του για την πορεία της εκπομπής , μου είπε πως είναι καθαρά δικό μου θέμα το αν θα πολιτευτώ ή όχι, και τόνισε κάνοντας το ξεκάθαρο και χωρίς περιθώρια αμφιβολίας, πως δεν έχει καμία μα καμία απολύτως πρόθεση να βρει αντικαταστάτη, ή αντικαταστάτρια, εκ των έσω ή των έξω, καθώς κάτι τέτοιο θα ήταν επιζήμιο για την πορεία της εκπομπής, καταλήγοντας πως η μόνη λύση θα ήταν το να ολοκληρώσει νωρίτερα τον κύκλο προβολής της .Κάτι που ωστόσο θα είχε οικονομικές επιπτώσεις για τους εργαζομένους στην εκπομπή αλλά και για το σταθμό γενικότερα .»

The post Παραμένει στο Star η Ελεονώρα Μελέτη appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα