Οικογένεια Σουμάχερ: Ο Μίκαελ βρίσκεται ακόμα σε διαδικασία “ξυπνήματος”

Ο Μίκαελ Σουμάχερ βρίσκεται ακόμα σε διαδικασία “ξυπνήματος” από το κώμα, δήλωσε η οικογένειά του σε νέα δήλωσή της, έπειτα από τις πληροφορίες που διέρρευσαν ότι ο Γερμανός πιλότος προσβλήθηκε από πνευμονία, χωρίς ωστόσο να σχολιάσει τις πληροφορίες αυτές.

«Όπως συμβαίνει συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις καμία ημέρα δεν είναι ίδια με την προηγούμενη. Η οικογένεια εκφράζει την ευγνωμοσύνη της για αυτούς που κατανοούν ότι δεν επιθυμεί να αποκαλύψει ιατρικές λεπτομέρειες ώστε να προστατεύσει

τον Μίκαελ. Όπως έχουμε επαναλάβει από την αρχή θα συνεχίσουμε να δημοσιεύουμε κάθε αποφασιστική νέα πληροφορία για την καταστάση του Μίκαελ. Γνωρίζουμε ότι η διαδικασία “ξυπνήματος” θα διαρκέσει πολύ» αναφέρεται στη δήλωση.

«Η οικογένεια εξακολουθεί να πιστεύει βαθιά στην ανάρρωση του Μίκαελ και περιβάλει με εμπιστοσύνη τους γιατρούς, τις νοσοκόμες και το νοσηλευτικό προσωπικό. Το σημαντικό δεν είναι η ταχύτητα της ανάρρωσης αλλά ότι η διαδικασία συνεχίζεται με ελεγχόμενο τρόπο» καταλήγει η δήλωση της οικογένειας του Σουμάχερ.

The post Οικογένεια Σουμάχερ: Ο Μίκαελ βρίσκεται ακόμα σε διαδικασία “ξυπνήματος” appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα