Με αποκλεισμό Εθνικών Οδών «απάντησαν» οι αγρότες στον Στουρνάρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Έκλεισαν συμβολικά την Εθνική Οδό για δύο ώρες οι αγρότες που συμμετείχαν στο πανθεσσαλικό συλλαλητήριο στον κόμβο της Νίκαιας, δείχνοντας και τις προθέσεις του μετά την άκαρπη συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.

Στον αποκλεισμό της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας προχώρησαν το μεσημέρι και εκατοντάδες αγρότες από το μπλόκο της Ανθήλης. Ο αποκλεισμός της Εθνικής Οδού διήρκησε περίπου μισή

ώρα και η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι.

Στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας τους οι αγρότες έστησαν δοχεία με γάλα στην Εθνική οδό, παρουσία πολυάριθμων διμοιριών αστυνομικών.

«Δεν έχουμε κανένα στόχο να ταλαιπωρήσουμε τους πολίτες, αλλά δεν έχουμε άλλον τρόπο να μιλήσουμε με την κυβέρνηση και να τους πούμε όλα αυτά που αντιμετωπίζουμε», δήλωσε ο πρόεδρος του Παμφθιωτικού Συλλόγου των αγροτών κ. Δημογιάννης, προειδοποιώντας ότι παρόμοιες κινήσεις θα γίνουν και στο μέλλον.

Την ίδια ώρα, στη διάρκεια σύσκεψης αποφασίστηκε ότι την ερχόμενη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου οι υπηρεσίες στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης δεν θα λειτουργήσουν, σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους αγρότες.
Εν όψει των συλλαλητηρίων που θα γίνουν το μεσημέρι της Δευτέρας με αγροτικά μηχανήματα, σε όλες τις πόλεις της Περιφέρειας, η Συντονιστική Επιτροπή των αγροτών, κάλεσε επίσης όλους τους δήμους και τους θεσμικούς φορείς (Σωματεία Εργαζομένων, Εμπορικούς Συλλόγους, Επιμελητήρια), να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις, κλείνοντας και τα δημοτικά καταστήματα.


Έκλεισαν την εθνική οδό οι αγρότες της Φθιώτιδας από LAMIASTARGR

The post Με αποκλεισμό Εθνικών Οδών «απάντησαν» οι αγρότες στον Στουρνάρα (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα