Οι «λυκάνθρωποι» του Νεπάλ μπορούν πια να… ελπίζουν

Στο Dolkha του βόρειου Νεπάλ οι… λυκάνθρωποι ζουν και βασιλεύουν προκαλώντας αίσθηση στην διεθνή επιστημονική κοινότητα.

Η Devi Budhathoki, 38χρονη μητέρα, ο γιος της,ο 12χρονος Niraj και η κόρη της, η 7χρονη Mandira πάσχουν από το σύνδρομο του «λυκανθρώπου», μια σπάνια ασθένεια εξαιτίας της οποίας το πρόσωπο και άλλα μέρη του σώματός τους είναι καλυμμένα με ένα παχύ στρώμα από μαύρες τρίχες, ενώ φυσιολογικά σε αυτά τα μέρη δεν αναπτύσσεται τριχοφυία.

Τα τέσσερα μέλη της οικογένειας, που πάσχουν από υπερτρίχωση,
ενδεχομένως να μπορούν να ξεπεράσουν την ασθένειά τους, αν υποβληθούν σε θεραπεία λέιζερ, όπως δήλωσε πριν από μερικούς μήνες ειδικός γιατρός.

Μάλιστα, σύμφωνα με την Daily Mail, τα τρία αδέρφια ταξίδεψαν στην πρωτεύουσα Κατμαντού, προκειμένου να αρχίσουν τη θεραπεία.

Καθώς, τα δύο από τα τρία αδέρφια βρίσκονται στην εφηβεία, η αλλαγή αυτή αναμφίβολα θα βελτιώσει την ψυχολογία τους αλλά και την μετέπειτα κοινωνική τους ζωή.

«Πιο πολύ ανησυχώ για τα παιδιά μου, γιατί έχουν δεχτεί πολλά πειράγματα από τους συμμαθητές τους. Από τότε που το νοσοκομείο είπε ότι θα αναλάμβανε τη θεραπεία μας, δεν έχουν σταματήσει να μιλάνε γι’ αυτό. Ο γιος μου είπε στους φίλους του ότι θα γυρίσει με καινούριο πρόσωπο, και πως δε θα μπορούνε πια να τον κοροϊδεύουν» δήλωσε η 38χρονη μητέρα.

The post Οι «λυκάνθρωποι» του Νεπάλ μπορούν πια να… ελπίζουν appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα