Σκουρλέτης: Ηχηρό μήνυμα εντός και εκτός Βουλής στέλνει η πρόταση μομφής

«Σήμερα είναι η στιγμή που ο κόσμος λέει δεν πάει άλλο. Σήμερα διακυβεύεται το θέμα των επόμενων γενεών», διαμήνυσε ο Πάνος Σκουρλέτης, σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ.

Όπως σημείωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, τα μέτρα που πρόκειται να πάρει η κυβέρνηση «θα αποτελειώσουν το μεγαλύτερο κομμάτι της κοινωνίας».

Ο κ. Σκουρλέτης εξήγησε ότι στόχος της πρότασης μομφής προς την κυβέρνηση «είναι να φέρει προ των ευθυνών τους τους βουλευτές της συμπολίτευσης».

«Έχουμε ακούσει δεκάδες

δηλώσεις από τα χείλη τους διαφωνίας με συγκεκριμένα μέτρα, έχουμε ακούσει δημόσιες δηλώσεις ότι η κατάσταση αυτή δεν πάει άλλο, ότι λυπούνται πάρα πολύ με τη δυστυχία του κόσμου και τα όσα περνάει ο κόσμος. Όσοι τελικά έχουν υποστηρίξει τέτοιες απόψεις, όσοι συμφωνούν με αυτές τις διαπιστώσεις που κάνουν οι περισσότεροι σήμερα στην Ελλάδα, να δείξουν τη διαφωνία τους με την εφαρμοζόμενη πολιτική, παίρνοντας αποστάσεις από αυτήν, καταγγέλλοντάς την», είπε.

Υποστήριξε ακόμη ότι η πρόταση μομφής «διαμεσολαβεί τη λαϊκή αγανάκτηση αυτή τη στιγμή και στέλνει ένα μήνυμα, εντός και εκτός της Βουλής, ότι αυτή η κυβέρνηση έχει αποτύχει, ότι έχουμε μια στρατηγική που έχει οδηγήσει σε αδιέξοδα και ότι δεν μπορεί να πάει άλλο. Δεν είναι ικανή αυτή η κυβέρνηση να είναι σε αυτό το πόστο, να είναι στα πράγματα. Πρέπει να πέσει. Έτσι απλά».

The post Σκουρλέτης: Ηχηρό μήνυμα εντός και εκτός Βουλής στέλνει η πρόταση μομφής appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα