Οι εργαζόμενοι του Δήμου Φυλής διαδηλώνουν στην Περιφέρεια Αττικής…!!!

Του Σπύρου Παργινού

Απαιτούν τα αντισταθμιστικά τέλη για να πληρωθούν τα δεδουλευμένα τους…!!!

Οι εργαζόμενοι του Δήμου Φυλής – Λιοσίων παραμένουν απλήρωτοι για δεύτερο μήνα. Θεωρούν υπεύθυνη την Περιφέρεια Αττικής, η οποία δεν αποδίδει στο Δήμο τους τα αντισταθμιστικά τέλη που δικαιούται.
Προς τούτο, αύριο Τρίτη 30 Ιουλίου, πραγματοποιούν συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής , ημέρα συνεδρίασης του Δ.Σ. του ΕΔΣΝΑ,

προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την ολιγωρία και καθυστέρηση του Ενιαίου Συνδέσμου στην καταβολή των αντισταθμιστικών, που τους έχει οδηγήσει σε οικονομική ασφυξία.
Όπως τονίζουν σε ανακοίνωσή τους, η παρουσία όλων των εργαζομένων είναι απαραίτητη και για το λόγο αυτό αναβάλλεται η προγραμματισμένη γενική συνέλευση της Τρίτης.

Με μοναδικό θέμα συζήτησης τη λήψη απόφασης για την καταβολή των αντισταθμιστικών οφελών για το ΧΥΤΑ Φυλής, θέμα που παραμένει σε εκκρεμότητα, συνεδριάζει αύριο το μεσημέρι το διοικητικό συμβούλιο του ΕΔΣΝΑ. Το ανώτατο όργανο των δημάρχων – μέλη του Ενιαίου Συνδέσμου θα συνέλθει, μετά από πολύ καιρό, με την ελπίδα ότι θα δώσει διέξοδο στο αδιέξοδο που έχει προκαλέσει, με ομήρους τους εργαζόμενους, η πολιτική του προέδρου του Γιάννη Σγουρού. Το ερώτημα όμως είναι ένα: θα πάνε οι δήμαρχοι στην συνεδρίαση;
Αν και ο Περιφερειάρχης δηλώνει – επισήμως και ανεπισήμως – ότι κανείς δεν μπορεί να «πιέσει» τον Σγουρό (!), οι πληροφορίες επιμένουν ότι υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη, ο οποίος και του ζήτησε να ξεμπλοκάρει το θέμα με την καταβολή των αντισταθμιστικών, όπως οφείλει και όπως επιτάσσουν οι συμβατικές του υποχρεώσεις.

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:
Συνάδελφοι,
Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου Εργαζομένων συνεδρίασε το Σάββατο 27/07/2013 και αποφάσισε λαμβάνοντας υπόψιν τις εξελίξεις (συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ενιαίου Συνδέσμου) να προχωρήσει στην αναβολή της Γενικής Συνέλευσης που είχε προγραμματιστεί για την Τρίτη 30/07/2013, προκειμένου οι συνάδελφοι εργαζόμενοι να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση πίεσης και διαμαρτυρίας στην Περιφέρεια Αττικής στις 11.00 π.μ, όπου και θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο του Ενιαίου Συνδέσμου με θέμα την καταβολή των αντισταθμιστικών.
Συνάδελφοι,
επειδή η ανωτέρω συνεδρίαση είναι καθοριστική για την πληρωμή της μισθοδοσίας μας δεν θα πρέπει να λείψει κανένας μας. Θα πρέπει με την παρουσία μας να στείλουμε το μήνυμα ότι η μισθοδοσία των εργαζομένων δεν θα πρέπει να αποτελεί αντικείμενο παιχνιδιού για κανένα.
‘Ολοι εκεί, όλοι παρών για το μέλλον το δικό μας και του δήμου μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα