Οι δράκοι επαινούν, θα πληρώσουν αλλά… και οι απατεώνες να απολυθούν!

Γιάννη Ντάσκα

«Η Ελλάδα πήγε καλά στους στόχους της έστω και αν μερικοί από τους στόχους δεν έφτασαν ακριβώς στο ύψος που θα θέλαμε. Γενικά όμως πήγε καλά και στο έλλειμμα τρεχουσών συναλλαγών,και στην περιστολή δαπανών και στο χρέος.Δεν χρειάζεται να πέσει ο κατώτατος μισθός κι άλλο.Απομένουν όμως αρκετά να κάνει στη διοικητική μεταρρύθμιση,στην κρατική μηχανή και στην αναδιοργάνωση υπηρεσιών».
Αυτές τις δηλώσεις έκανε αξιωματούχος στις Βρυξέλλες

αμέσως μετά την έγκριση(φυσικά…) και της δόσης του Αυγούστου για το ελληνικό πρόγραμμα.

Η μισή δήλωση είναι παραμύθι του δράκου προς το θύμα και η άλλη μισή σωστή.
Ο δράκος είναι οι ευρωπαίοι που κάνουν μαθήματα ηθικής στα οικονομικά στη φτωχή Ελλάδα. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη προσβολή στα χιλιάδες θύματα που επέζησαν της γερμανικής θηριωδίας,στα παιδιά και στα εγγόνια τους να τους δίδουν μαθήματα οι άρπαγες ζωής και άρπαγες περιουσιών.

Η Σοφία Βούλτεψη,κόρη του Γιάννη Βούλτεψη που πέρασε τη ζωή του πανέντιμα και ως αντιστασιακός επί Γερμανών και εμφυλίου σήμερα στο «Π»μας δηλώνει ότι «δεν δικαιούται κανείς ευρωπαίος να κάνει μαθήματα ηθικής στην Ελλάδα» και ότι «οι Γερμανοί θα αναγκαστούν εν τέλει να πληρώσουν τις οφειλές τους στην Ελλάδα».

Γιατί έχει δίκιο στο άλλο μισό της δήλωσης;

Προσέξτε τη σημερινή είδηση ότι τα κάπου χίλια ληξιαρχεία της χώρας θα συνδεθούν με κομπιούτερ και θα πληροφορείται άμεσα η κεντρική διοίκηση ανά πάσα στιγμή τη γέννηση η τον θάνατο κάποιου προσώπου.
Δεν το είχαν σκεφτεί ως τώρα;

Φυσικά.Αλλά δεν το έκαναν γιατί …μοίραζαν επιδόματα,ψήφους κλπ.

Σαν κι αυτό το παράδειγμα άπειρα στη χώρα. Θα είναι άδικο και απάνθρωπο και παράνομο και ανήθικο να ΑΠΟΛΥΘΕΙ υπάλληλος που έδινε επίδομα μαϊμού επί χρόνια,υπάλληλος που εισέπραττε επίδομα για δήθεν ζωντανό συγγενή του,υπάλληλος που είχε αδήλωτο σπίτι και τόσα άλλα παραδείγματα,ων ουκ έσται τέλος;

Δεν συμφωνείτε;

Keywords
Τυχαία Θέματα