Οι δηλώσεις των παικτών του ΠΑΟΚ μετά το 0-0 με την Μακάμπι

Ο ΠΑΟΚ απέσπασε τον βαθμό από την Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ και είναι ένα βήμα πιο κοντά στην πρόκριση της επόμενης φάσης του Europa League.

«Κάναμε ένα μεγάλο βήμα, χωρίς να κριθεί τίποτε. Από την ισοπαλία θέλαμε να ξεκινήσουμε και να πάρουμε κάτι καλύτερο. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι αλλά από τη στιγμή που δεν χάνουμε μπορούμε να προχωράμε, είπε ο Γιώργος Τζαβέλλας.

Για το ντέρμπι με τον

Ολυμπιακό ο παίκτης δήλωσε:

«Μπορούμε να συζητάμε για το παιχνίδι αυτό από εδώ και πέρα. Παίζουνε δύο μεγάλες ομάδες. Ελπίζω να γίνει ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι και όχι ένα κλασικό ελληνικό. Θα πάμε να πάρουμε αυτό που δικαιούμαστε».

Ο Στέφανος Αθανασιάδης εντόπισε το πρόβλημα της κακής εμφάνισης της ομάδας στην απουσία αυτοπεποίθησης της ομάδας.

«Δεν πιστέψαμε στους εαυτούς μας. Αν πιστεύαμε στους εαυτούς μας θα κερδίζαμε εύκολα, γιατί υπήρχαν κενά μπροστά»

Το ντέρμπι με τους «ερυθρόλεκους» δεν έπαιξε ρόλο στην έλλειψη συγκέντρωσης της ομάδας.

«Σίγουρα είναι ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι αλλά κανείς δεν είχε το μυαλό του στο επόμενο παιχνίδι. Σκεφτόμασταν το σημερινό παιχνίδι. Πιστεύω ότι στο επόμενο θα έχουμε καλύτερη εικόνα».

Και ο Αλέξανδρος Τζιόλης δήλωσε πως ο Ολυμπιακός δεν ήταν η αιτία της αποδιοργάνωσης.

«Δεν νομίζω ότι το μυαλό μας ήταν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Για κάποιον λόγο συμβαίνει να μην πιάσει καλή απόδοση η ομάδα. Για τον επόμενο αγώνα θα πάμε να παίξουμε καλά, με τον πρωτοπόρο και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Όσο για τον αγώνα με την Μακάμπι ο Έλληνας διεθνής τόνισε:

«Θα έπρεπε να κερδίσουμε για να τελειώσουμε την πρόκριση από τώρα. Δεν είχαμε ιδιαίτερο νεύρο, δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, είναι όμως θετικό αποτέλεσμα και η ισοπαλία και είμαστε κοντά στην πρόκριση. Θέλαμε να διαφυλάξουμε τα μετόπισθεν, να μην δεχθούμε εύκολα γκολ. Ήμασταν διστακτικοί, δεν ξέρω τι έφταιξε, δεν δημιουργήσαμε αυτό που έπρεπε».

The post Οι δηλώσεις των παικτών του ΠΑΟΚ μετά το 0-0 με την Μακάμπι appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα