Οι Χριστουγεννιάτικοι προορισμοί των Θεσσαλονικέων…

Oι προορισμοί εκτός Ελλάδος που προξενούν το ενδιαφέρον, είναι αυτοί που προσεγγίζονται… οδικά, όπως το Μπάνσκο, η Σόφια ή το Βουκουρέστι!

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι πολλοί Βορειοελλαδίτες δε διστάζουν να γιορτάσουν τη γέννηση του Θεανθρώπου στην Κωνσταντινούπολη, κάτι που πριν από λίγα χρόνια θεωρούνταν απίθανο…

Του Λευτέρη Ζαβλιάρη

Με τα κιάλια βλέπουν οι τουριστικοί πράκτορες τις παλιές εποχές , όταν παραμονές των εορτών των Χριστουγέννων δεν προλάβαιναν να εξυπηρετήσουν τον κόσμο που ήθελε να περάσει τις διακοπές του σε κάποιο γνωστό προορισμό.

Τα τελευταία

χρόνια το ενδιαφέρον για κάποιο ταξίδι την εορταστική περίοδο έχει πέσει αισθητά, αφού η οικονομική δυνατότητα των περισσότερων Ελλήνων έχει πέσει στο ναδίρ.

Στις περισσότερες περιπτώσεις οι τιμές είναι απαγορευτικές για τους περισσότερους, ενώ σύμφωνα με τους τουριστικούς πράκτορες οι πιο πολλοί ρωτούν αλλά στη συνέχεια αποχωρούν, καθώς το πορτοφόλι τους δεν αντέχει την πολυτέλεια ενός ταξιδιού.

Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες μιλούν για μια πτώση του ενδιαφέροντος αλλά και της κίνησης, σε ποσοστό περίπου 70% σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Οι λεγόμενοι ακριβοί προορισμοί, όπως η Βιέννη, το Παρίσι και η Λαπωνία, έχουν σύμφωνα με τους τουριστικούς πράκτορες σταθερή πελατεία και το ενδιαφέρον παραμένει σταθερό.

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο Karfitsa.gr.

The post Οι Χριστουγεννιάτικοι προορισμοί των Θεσσαλονικέων… appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα