Μπίστης: Δεν θα είναι στο τιμόνι των «58» ο Κώστας Σημίτης

Στις μεσαίες και στις πίσω θέσεις το παλιό πολιτικό προσωπικό

Για το ενδεχόμενο να ηγηθεί της κίνησης των «58» ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, μίλησε στον Real fm ο Νίκος Μπίστης.

«Όχι στο τιμόνι. Ούτε ο ίδιος το θέλει, ούτε εμείς θέλουμε η δική μας προσπάθεια να χαρακτηριστεί από την πρώτη στιγμή με βάση ένα πρόσωπο, όσο και αν το τιμούμε».

Ανέφερε μάλιστα ότι η

κίνηση των «58» είναι η μόνη συλλογική προσπάθεια που γίνεται και επανέλαβε ότι πρόταση είναι ανοιχτή και διαρκής προς όλους.

«Ο Κώστας Σημίτης έχει εκφράσει την άποψή του. Στηρίζει την προσπάθεια αλλά έκλεισε ένα σοβαρό πολιτικό κύκλο. Συμβάλλει με την παρουσία στο να προωθηθεί αυτή η συγκεκριμένη υπόθεση αλλά είναι προφανές ότι το λεωφορείο της κεντροαριστεράς έχει και μπροστινές και πίσω και μεσαίες θέσεις», ανέφερε ο Νίκος Μπιστης και τονίζοντας ότι «όποιος από το παλιό πολιτικό προσωπικό αξίζει να είναι, θα πάει στις μεσαίες και στις πίσω θέσεις».

Μεταξύ άλλων ο Νίκος Μπίστης είπε:

«Θα προχωρήσουμε γρήγορα, αλλά όχι βιαστικά. Δεν θα διασώσουμε το παλιό, αλλά δεν θα κάνουμε βιαστικές και επιπόλαιες κινήσεις. Παρθενογένεση όμως δεν υπάρχει. Θα υπάρξει συνδυασμός παλαιού και νέου αλλά το κέντρο βάρους θα πάει στους νέους», τόνισε ο κ. Μπίστης.

The post Μπίστης: Δεν θα είναι στο τιμόνι των «58» ο Κώστας Σημίτης appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα