«Ο ΣΥΡΙΖΑ απαξιώνει τις θυσίες του ελληνικού λαού με τη σημερινή διακήρυξη για τις ευρωεκλογές»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας κατεβαίνουν στις Ευρωεκλογές με έναν μόνο στόχο: την αποσταθεροποίηση της οικονομίας, τη διάλυση της κοινωνίας και την απαξίωση των θυσιών του Ελληνικού λαού!» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ σχολιάζοντας τη σημερινή προγραμματική διακήρυξη του ΣΥΡΙΖΑ για τις Ευρωεκλογές.

Ακόμη, στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «ο Ελληνικός λαός οφείλει, πλέον, να γνωρίζει ότι

στις 25 Μαΐου επιλέγει είτε σταθερότητα και Ανάπτυξη, είτε ΣΥΡΙΖΑ!

Το τρίπτυχο των προγραμματικών θέσεων που ανακοίνωσε σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ συνοψίζεται στα ακόλουθα:

1. έξοδος από την Ευρωζώνη

2. αποχώρηση από το ΝΑΤΟ

3. ανεμπόδιστη είσοδος παράνομων μεταναστών στη χώρα.

Συγκεκριμένα στο ΣΥΡΙΖΑ δηλώνουν ότι όχι μόνον δεν πρόκειται να δεχτούν «καμία θυσία για το Ευρώ», αλλά και ότι «είναι έτοιμοι να αναμετρηθούν με οποιαδήποτε εξέλιξη, βέβαιοι σε κάθε περίπτωση ότι ο ελληνικός λαός θα τους στηρίξει», διευκρινίζοντας ότι δεν θα «υποταχθούν σε υποχρεώσεις που ανέλαβαν άλλοι».

«Θα επιβάλουν Τραπεζικό σύστημα υπό δημόσιο και κοινωνικό έλεγχο και παραδέχονται ότι θα αυξήσουν τους φορολογικούς συντελεστές για τα υψηλά κέρδη (χωρίς να διευκρινίζουν ποιο είναι το ύψος των υψηλών κερδών) ότι θα επιβάλουν «έντονα προοδευτική φορολογία εισοδήματος», «έλεγχο της κίνησης των κεφαλαίων».

The post «Ο ΣΥΡΙΖΑ απαξιώνει τις θυσίες του ελληνικού λαού με τη σημερινή διακήρυξη για τις ευρωεκλογές» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα