Το «Π» σας ταξιδεύει στην ιστορία του Ερωτόκριτου (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα μοναδικό ταξίδι στην ιστορία του Ερωτόκριτου, έτσι όπως τη μελοποίησε ο εξαιρετικός μουσικοσυνθέτης Χρήστος Παπαδόπουλος και ερμηνεύει ο ανεπανάληπτος Βασίλης Σκουλάς υπόσχεται το άλμπουμ “Ερωτόκριτος” που περιλαμβάνει 11 τραγούδια και κυκλοφορεί για πρώτη φορά το Σάββατο 3 Μαΐου από την εφημερίδα «ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ».

Η νέα δισκογραφική δουλειά του Χρήστου Παπαδόπουλου βασίζεται στο έμμετρο μυθιστόρημα του Βιτσέντζου Κορνάρου, ένα από τα σημαντικότερα έργα

της Κρητικής Λογοτεχνίας, που δε θα μπορούσε παρά να ερμηνεύσει μια από τις μεγαλύτερες φωνές του νησιού, όπως αυτή του Βασίλη Σκουλά.

Την ενορχήστρωση έχει επιμεληθεί ο Κώστας Αγέρης, ενώ συμμετέχουν οι μουσικοί Δρόσος Σκίλας, Τάσος Ρούσης και Λευτέρης Πουλιού.

Ο “Ερωτόκριτος” είναι η ιστορία δυο νέων, του Ερωτόκριτου και της Αρετούσας, η αγάπη των οποίων αποδείχτηκε πιο δυνατή από κάθε είδους αντιξοότητες, που συνάντησε στο δρόμο της λόγω της διαφορετικής κοινωνικής καταγωγής τους.

Η διαχρονική αγάπη του λαού μας το έχει καταστήσει ένα από τα δημοφιλέστερα λαϊκά αναγνώσματα και ο θρύλος λέει ότι εξακολουθούν μέχρι σήμερα να υπάρχουν γέροντες στον Ψηλορείτη, οι οποίοι το απαγγέλλουν ολόκληρο από μνήμης…

Το Σάββατο 3 Μαϊου με το « ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ»

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ !!!!!!!

The post Το «Π» σας ταξιδεύει στην ιστορία του Ερωτόκριτου (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα