Ο Σίλβιο και η «θανάσιμη» πεθερά

Είναι γνωστό ότι οι περισσότεροι άνδρες δεν τα πάνε πολύ καλά με τις πεθερές τους. Ποιος να φανταζόταν όμως ότι ένας από αυτούς τους άνδρες είναι και ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι; Σε ποιον θα πει τον πόνο του για την απαιτητική αρραβωνιαστικιά του και την μητέρα της που βρίσκεται μπροστά του συνέχεια;

Ο Καβαλιέρε επέλεξε να μοιραστεί την αγανάκτησή του κατά τη διάρκεια της προχθεσινής συνάντησής τους στο Ανάκτορο Μοντετσιτόριο. Μπορεί οι συνομιλητές του να ήλπιζαν σε μια αποκλειστικά πολιτική συζήτηση, όμως ο Μπερλουσκούνι φαίνεται πως είχε άλλα πλάνα

και μην αντέχοντας το…στενό μαρκάρισμα της «πεθεράς» του ξέσπασε.

Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας Stampa, ο Σίλβιο φέρεται να είπε ότι νιώθει καταπίεση καθώς η 27χρονη Φραντσέσκα Πασκάλε, με την οποία διατηρεί επίσημο δεσμό, είναι πολύ ζηλιάρα.

«Με κρατάει στο σπίτι και με ελέγχει. Έφερε μαζί της και τη μαμά της. Το συνειδητοποιείτε; Έχω την πεθερά πάντα μέσα στα πόδια μου, μου έχουν αλλάξει τη ζωή, δεν μπορώ άλλο. Βοηθήστε με», φέρεται να είπε στον Μπερσάνι και τον Λέτα, ο απεγνωσμένος Καβαλιέρε.

Πάντως, όπως είχε αποκαλύψει πριν λίγο καιρό το μυστικό στη σχέση τους είναι ότι εκείνη τον κάνει να νιώθει και πάλι 30άρης, επειδή είναι αυθόρμητη, έχει χιούμορ, του κάνει καπρίτσια και είναι μια παθιασμένη ναπολιτάνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα