Στα σκοτάδια το Λουτράκι λόγω κλοπών καλωδίων χαλκού

Κωμικοτραγικές καταστάσεις εκτυλίσσονται τα τελευταία 24ωρα στο Λουτράκι Κορινθίας καθώς συμμορίες αθίγγανων κλέβουν τα καλώδια του χαλκού από τις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ με αποτέλεσμα να μην τροφοδοτούνται με ρεύμα οι δρόμοι και οι γειτονιές του παραθαλάσσιου θέρετρου. Σε πολλά σημεία μάλιστα δεν υπάρχει ο παραμικρός φωτισμός και το σκηνικό τα βράδια θυμίζει ταινία θρίλερ.
Οι κάτοικοι επικοινωνούν συνεχώς με τους υπεύθυνους της ΔΕΗ, οι οποίοι

με τη σειρά τους, τους ενημερώνουν ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα απολύτως γιατί ανά τακτά χρονικά διαστήματα οι εγκαταστάσεις τους λεηλατούνται από τις συμμορίες των αθίγγανων.
«Απευθυνθείτε στον αρμόδιο αντιδήμαρχο» είναι η στερεότυπη απάντηση που παίρνουν, όμως στο Δήμο Λουτρακίου, που σημειωτέων είναι ένας από το πιο πλούσιους δήμους της Ελλάδας, οι αρμόδιοι υποστηρίζουν πως δεν έχουν τα χρήματα για να αντικαταστήσουν τα κλεμμένα καλώδια.
«Κάθε βράδυ φοβόμαστε να πάμε στα σπίτια μας. Αναγκαζόμαστε να κρατάμε φακούς για να βλέπουμε μπροστά μας» λέει στο protothema.gr κάτοικος της οδού Υβίκου- δρόμος που βρίσκεται εδώ και μέρες στο απόλυτο σκοτάδι.
Απούσα δηλώνει και η Αστυνομία καθώς μέχρι σήμερα δεν έχει καταφέρει να εντοπίσει τους κλέφτες, ενώ τώρα έχει να αντιμετωπίσει ένα ακόμα πρόβλημα: Τους διαρρήκτες που σπεύδουν να εκμεταλλευτούν τη βυθισμένη στο σκοτάδι πόλη.
Μήπως θα έπρεπε ο συμπαθής κατά τα άλλα διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος, κ. Μπάμπης Τετράδης, αντί να πετάει στεφάνια στις εθνικές επετείους, να αναλάβει δράση και μάλιστα άμεσα για τον εντοπισμό των συμμοριών που δρουν ανεξέλεγκτα στη περιοχή του;

Πηγή: www.protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα